18. november 2019

Donation fra COPENHELL

Den årlige rock- og metalfestival COPENHELL har i år valgt at donere penge fra gæstelistebidrag, pant og indtægter fra en auktion over Gorenje-vaskemaskiner og -tørretumblere fra festivalen til headspace Danmark.

I alt modtager headspace 89.250 kroner. COPENHELL donerer hvert år overskuddet fra gæstelistebidrag og pant til et socialt projekt i Københavnsområdet. I år er headspace Danmark de heldige modtagere – og det betyder rigtigt meget!

Gorenje, der auktionerede en række vaskemaskiner samt tørretumblere bort (som havde vasket gæsternes tøj på festivalens to campingpladser), samlede i alt 16.000 kroner og donerer samtidig et helt nyt køleskab med den ikoniske COPENHELL-ulv til headspaces kommende center i Gladsaxe.

“Hos headspace er vi meget glade for, at sårbare unge ligger de dygtige folk bag COPENHELL så meget på sinde, at de vælger at donere penge til os. Private donationer som denne betyder, at vi kan gøre endnu mere for de unge i Danmark, som desværre i al for høj grad har ondt i livet,” siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, og fortsætter: 

“Samtidig er COPENHELL med til at sende et signal om, at det er okay ikke altid at være okay. Man må gerne bede om hjælp ? og den hjælp kan de unge finde hos os i headspace”.

Hos COPENHELL blev man hurtigt enige om, at dette års donation skulle gå til det landsdækkende rådgivningstilbud, der blandt andet har otte centre i Københavnsområdet. 

“Vi fra COPENHELL er rigtigt stolte over at være med til at hjælpe udsatte unge. Det er også noget, der rammer mange i rock- og metalmiljøet, og derfor er det en ekstra vigtig mærkesag for festivalen”, siger festivalchef Jeppe Nissen.

Pengene fra donationen skal gå til at samle samtlige 450 frivillige i headspace Danmark til en dag fyldt med videndeling, sparring og diskussioner om, hvordan vi fortsat sikrer den bedste hjælp til landets børn og unge. 

Har du spørgsmål til donationen?
Så er du velkommen til at kontakte Jakob Risom, presse- og kommunikationschef i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, på mobil 6165 6540 eller mail jr@detsocialenetvaerk.dk.