25. juni 2020

headspace modtager kvalitetsstempel af RådgivningsDanmark

headspace Danmark – et initiativ under foreningen Det Sociale Netværk – er nu blevet akkrediteret af brancheforeningen RådgivningsDanmark, der samler og løfter kvaliteten på NGO-rådgivningsfeltet. Det betyder, at rådgivningen har været igennem en kvalitetsvurdering af, hvorvidt tilbuddet lever op til en række fælles standarder for rådgivningstilbud. headspace er det hidtil største face-to-face rådgivningstilbud, der er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark.

headspace Danmark tager med stolthed og glæde imod dette kvalitetsstempel. Det gør det klart for både os selv, de unge, der kommer i vores headspace-centre, og vores eksterne samarbejdspartnere, at vi leverer rådgivning af høj kvalitet til børn og unge over hele landet, der bliver set, mødt og hørt hos os. Akkrediteringen er i tråd med Folketingets ønske om at synliggøre, sikre og løfte kvaliteten i den sociale rådgivningsbranche indenfor civilsamfundet.

“Akkrediteringen viser, at headspace-modellen er af høj kvalitet, og at vores tilgang til de unge er den helt rette. Den viser også, at de unge kan forvente samme høje professionalisme i alle vores centre uanset, hvor i landet de ligger. Auditorerne har jo netop været på besøg i centre på tværs af landet. Og det er meget vigtigt for os, at tilgangen til de unge er den samme overalt,” siger Trine Hammershøy, direktør for Det Sociale Netværk/headspace Danmark.

Auditorerne fra RådgivningsDanmark, der i forbindelse med akkrediteringen var på besøg hos headspace, fremhævede flere konkrete punkter om styrken ved headspace i deres rapport. Det fortæller RådgivningsDanmarks direktør Trine Krab Nyby.

“I headspace evner I at få den særlige headspaceånd til at leve på tværs af afdelingerne på aldeles transparent vis, og ifølge auditorerne formår I at implementere og praktisere brobygning til andre tilbud på en gennemført måde. De har også hæftet sig særligt ved, at ledelsen i København evner at skabe en oplevelse af nærhed for den enkelte centerchef – også dem som er langt væk fra hovedstaden og både ansatte og frivillige taler om headspace med stolthed,” siger hun.

Kontakter
Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, mob. 2090 4993, mail: th@detsocialenetvaerk.dk.

Trine Krab Nyby, direktør i RådgivningsDanmark, mob. 6131 7062, mail: tkn@radgivnings.dk.