4. februar 2021

Medlemskampagne: Sammen kan vi gøre en langt større forskel

Alt for mange danskere mistrives socialt eller mentalt. Mange oplever, at de kan have svært ved at håndtere hverdagen med skole, arbejde og en forventning om et aktivt, socialt liv. De føler et stort pres med enormt høje forventninger til dem selv – og ofte føler de sig alene med alle disse tanker.

Der har aldrig været så meget brug for headspace, som der er lige nu. Både internationale og danske undersøgelser dokumenterer et hidtil uset omfang af mistrivsel hos børn og unge. Det er derfor heller ikke overraskende, at unge mange steder i landet har brug for “nogen at tale med” – som vi er hos headspace.

Du kan være med til at gøre en stor forskel ved at blive medlem af Det Sociale Netværk/headspace Danmark. Dermed vil du hjælpe os til at stå langt stærkere, når vi dagligt taler psykisk sårbares sag og hjælper mennesker godt videre i livet.

Vi <3 headspace

Det Sociale Netværk/headspace Danmark lancerer derfor medlemskampagnen ‘Vi <3 headspace’. Vi skal nemlig være endnu flere, der kæmper de unges sag, og derfor ønsker vi flere medlemmer, der vil kæmpe sammen med os.

‘Vi <3 headspace’-kampagnen er netop nu blevet skudt i gang i samarbejde med headspace-ambassadør Ole Henriksen.

“Jeg er meget stolt over at være ambassadør for headspace. Dit medlemskab kan hjælpe os med at gøre en forskel for de unge, der er psykisk sårbare, og det er med stor glæde, at jeg donerer en krukke C-Rush brightening gel crème til de første 50 nye medlemmer som en ekstra tak. Det er min nr. 1 sælgende creme i 50 lande – og jeg ved; You’re gonna love it!,” siger Ole Henriksen.

Udover flere gode medlemstilbud i de kommende måneder, vil også vores headspace-ambassadører Mads Marius og Ida Sophia bringe sig selv i spil og hjælpe os med at sætte fokus på at aftabuisere psykisk sårbarhed og mistrivsel hos unge. Du kan følge dem på headspaces Instagram og Facebook.

Gør en forskel sammen med os!

Som medlem er du med til at sætte et øget fokus på mental sundhed og med til at fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte.

Sammen skaber vi en bedre forståelse for mental mistrivsel og en ny, bedre og mere sammenhængende indsats overfor psykisk sårbare.

Vi styrker udbredelsen af konkrete initiativer som fx mindUSkolen for Mental sundhed og Brug Bolden, så vi med en forebyggende indsats kan hjælpe børn og unge, der er socialt eller psykisk sårbare, og tilbyde dem gratis og anonym rådgivning i vores landsdækkende projekt headspace.

Og vi fjerner tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte og skabe klar og tydelig information som psykisk sårbarhed i Danmark.

Et medlemskab koster 200 kr. om året. Udover en gratis gave får du også adgang til eksklusive medlemsarrangementer. Det vil være debatarrangementer eller foredrag, hvor du kan møde nogle af vores ambassadører, toneangivende oplægsholdere, forskere, politikere, journalister m.fl  der vil give indsigt i relevante temaer og bidrage med personlige fortællinger om psykisk sårbarhed.