28. februar 2022

Nu åbner headspace i Faaborg-Midtfyn Kommune

I dag åbner headspace Faaborg-Midtfyn. headspace-centret ligger centralt i Faaborg på Nørregade 4, 2. sal, hvor der er ansat to ungerådgivere, som håber på, at mange nu har lyst til at blive frivillige i centret.

Det er headspace-center nummer to på Fyn. Og dermed får også unge mellem 12 og 25 år i Faaborg-Midtfyn Kommune “nogen at tale med”, og de behøver ikke længere tage den lange vej til headspace i Odense. Centerchef Sebastian Gjerlufsen, der også er centerchef for headspace Odense, glæder sig til at tage imod de unge.

“Det bliver godt at komme tættere på de unge i Faaborg-Midtfyn. Det er altid vigtigt, at der ikke er langt til et headspace-center, fordi unge har brug for hjælp i nærheden af, hvor de bor. I headspace kan man bare dukke op, som man er, når man føler behov for det,” siger han.

headspace Faaborg-Midtfyn har udover de to ansatte ungerådgivere og de tilknyttede frivillige også to fremskudte medarbejdere fra kommunen, der deles om 15 timer i centret pr. uge, og en fremskudt medarbejder fra Region Syddanmark, der er i centret syv timer om ugen.

De fremskudte medarbejdere sikrer, at der er en god kontakt mellem de offentlige hjælpe-/behandlingstilbud og headspace. Typisk bliver hver femte ung, der kommer i headspace, brobygget til andre hjælpetilbud, enten i det offentlige system eller i civilsamfundet.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i headspace Faaborg-Midtfyn eller har spørgsmål vedrørende centret, så kontakt gerne centerchef Sebastian Gjerlufsen på mobil: 31 31 48 42 eller e-mail: sg@headspace.dk.


For yderligere kommentarer kontakt venligst:

Jakob Risom Langelund, pressechef i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, mob. 6165 6540, e-mail: jr@detsocialenetvaerk.dk.