Hovedbygning
headspace Aabenraa

Møllemærsk 1, 1. sal
6200 Aabenraa

Kontakt:

Ring til os på 25 97 88 00

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs aabenraa

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 12.00 - 18.00

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag kl. 11-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Aabenraa.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Kim Callesen, centerchef 

e-mail: kc@headspace.dk / tlf.: 30151380

Kim er centerchef i Aabenraa og Haderslev og til dagligt bruger han sin tid på oplæg og på at gøre omverdenen opmærksom på de gode muligheder, børn og unge har for at finde nogen at tale med i headspace. Han er også involveret i en række nationale headspace projekter.

Kim arbejder i headspace, fordi han synes, at børn og unges mentale sundhed er vigtig, og at det er meningsfuldt at stå op hverdag og vide, at vi er en masse headspacere, der hverdag arbejder for den samme gode sag.

Kim er ærkejyde og er født og opvokset i Skagen. Siden har han boet i Midtjylland, Østjylland, Vestjylland og er nu bosiddende i det sønderjyske.


Pernille, ungerådgiver 

Pernille har samtaler med unge, arbejder med samarbejdspartner og har kontakten til skolerne og uddannelsesinstitutionerne, samt arrangere synlighedsaktiviteter og laver SoMe-opgaver.

Pernille arbejder i headspace, fordi hun synes, at det, vi gør, er genialt. Det lyder måske udansk at sige, men headspace er et alternativt tilbud, som virkelig kan rumme den unge, og den rygsæk som den unge har med ind ad døren. Hun mener, at man skal møde mennesker der hvor de er, fordi det giver den mest meningsfyldte relation. Det kan man i headspace.

Pernille har utrolig let til smil og grin, hvilket nogle gange kan se lidt sjovt ud med hendes store hvide hestetænder.


Anne, fremskudt regional medarbejder/ungerådgiver

Anne taler med unge og deres netværk, hvis en ung ønsker det. Hun brobygger til andre relevante hjælpetilbud, og hun vejleder og underviser de frivillige i headspace til at udvikle deres samtaler og viden om ungdomsproblematikker.

Anne arbejder i headspace, fordi hun brænder for at skabe bedre trivsel og sundhed for børn og unge. Hun vil gerne bidrage med hendes mange års erfaring ift. at tale med sårbare børn og unge. Hun oplever, at headspace giver nogle gode rammer for samtaler, fordi det i headspace er muligt at tale om alt mellem himmel og jord, og unge selv bestemmer, hvad der skal tales om.

Anne har en stor interesse og positive oplevelser med at arbejde med børne- og ungegrupper. Hun er stor tilhænger af mottoet; Alle børn og unge skal have mulighed for at tale med nogen.

Anne kan være alvorlig og fokuseret, men hun kan også have det vældig sjovt og elsker at grine sammen med nogen.


Kim, fremskudt kommunal medarbejder/ungerådgiver


Kim sidder ofte i modtagelsen og tager imod de unge, når de kommer. Kim har individuelle samtaleforløb og kan herigennem også være en brobygger til de kommunale tilbud – i og med Kims funktion i kommunen. Kim er derudover tovholder for gruppeforløb, hvor målgruppen primært er ensomme unge fra 18-25 år.

 

Kim er i headspace, fordi han synes om den måde, de unge bliver mødt på, og at samtalerne foregår på de unges præmisser. Derved kan Kim blive den aktive lytter, som kan skabe nogle rammer, hvor den unge føler sig tryg. Det skaber hurtigt en stærk relation, hvilket er essentielt for at fremme trivsel og udvikling i de unges liv. Kim er særligt optaget af at rumme børn og unge i deres udfordringer og finde ind til de kompetencer, de unge besidder.

  

Kim er meget på farten i sin fritid. Særligt kan det nævnes, at rejser, både i ind- og udland,  sammen med familien fylder meget. Kim og familien planlægger ligeledes et længerevarende arbejdsophold i udlandet… på et tidspunkt.