Velkommen til vores nye hjemmeside! Hjælp os med at gøre den endnu bedre: klik her for at gøre os opmærksom på fejl eller mangler. Tusind tak.

Front headspace Aalborg
headspace Aalborg

Borgergade 6
9000 Aalborg

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 06

Skriv til os her

Send en sms til os på 1403
- husk at starte din besked med hs aalborg

Åbningstider:

Mandag til fredag
kl. 12.00 - 18.00 (fredag til 16)

Vores telefoner er åbne
kl. 11.00 -18.00 mandag
kl. 09.00 -18.00 tirsdag til torsdag
kl. 11.30 -16.00 fredag

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Aalborg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige, og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Jesper, centerchef (barselsvikar)

Jesper er centerchef i Hjørring og p.t. barselsvikar i Aalborg. Jesper er vores lokale “anfører”, som brænder for at styrke de unges trivsel og mentale sundhed. Han er handlekraftig og tillidsskabende og har qua sine forskellige erfaringer med unge en stor forståelse for unges hverdag og de forskelligartede udfordringer, som unge bokser med.

Jesper har det overordnede ansvar for centrene og har den tætte kontakt med kommunerne og samarbejdspartnere. Jesper sørger samtidig for, at centrene kører optimalt, sikrer et godt frivilligmiljø og ikke mindst mødes han med de unge i centret og ude på skolerne.

Jesper går langt for at tingene lykkes. I en periode, hvor sønnens fodboldhold var “lukningstruet”, trådte Jesper til som træner. En mindre detalje er, at Jesper er en elendig fodboldspiller, som ikke altid har styr alle reglerne. Holdet blev reddet, men Jesper er stadig ikke god til fodbold.


Bente, ungerådgiver

Bentes hverdag i headspace byder på samtaler med unge, supervision af frivillige og vejledning af praktikanter. Derudover afholder hun formidlingskurser for de frivillige, som gerne vil ud og dele deres personlige historier, så de er klædt godt på til at komme ud til skoler og arrangementer.

Bente arbejder i headspace, fordi det simpelthen giver mening for hende at arbejde med unge mennesker. Det giver hende energi at have tæt kontakt med de unge, og hun har altid en finger på pulsen, fordi hun går op i at være de unges talerør. På den måde arbejder Bente dagligt på at skabe bedre forhold for de unge, både på et overordnet plan og for den enkelte.

Bente har i mangel på en hund trænet sin kat til at kunne både sit og dæk.


Nikolai, ungerådgiver

Nikolai har sin hverdag i headspace Aalborg, hvor han har samtaler med unge. Han har også ansvaret for at rekruttere nye frivillige til centeret, når vi har brug for det. Derudover er Nikolai engageret i, at ansatte og frivillige på tværs af centrene kan dele læring og viden, så alle får mulighed for at udvikle sig som rådgiver.

Nikolai elsker at være nysgerrig og undersøgende, hvor han sammen med den unge kan gå på opdagelse i den unges historie. Det motiverer Nikolai at arbejde med frivillighed, fordi det kan noget helt særligt. Han synes, at det er spændende at være en del af den koordinerende indsats, der får det til at give mening at være frivillig i headspace Aalborg.

Nikolai glemmer konsekvent sin madpakke for at have en undskyldning for at købe burger til frokost.


David, ansvarlig for headspace+ i Aalborg

David er en af dem, som repræsenterer headspace Aalborg ude i samfundet. Han er ude at holde oplæg og workshops ude på forskellige uddannelsesinstitutioner, skoler, ungdomsklubber etc. David har været frivillig siden 2017, og siden marts 2020, har han fået ansvaret for headspace+ afdelingen i Aalborg. Headspace+ har et målrettet fokus på unge fyre og deres trivsel, samt at lære dem at tale omkring de svære ting, store som små.

David arbejder i headspace, fordi han følte, at han havde en vigtig historie at dele ud af. Når David er ude og lave oplæg, så inddrager han sin egen personlige historie, der bl.a. handler om tabet af sin bedste ven, forældrenes skilsmisse, og hvordan hans undertrykte følelser ledte ham ud i et hashmisbrug. David er meget drevet af at give ud af sine egne erfaringer og hjælpe med at sætte ord på de ting, der ikke altid er lige nemt at snakke om.

David har forsøgt sig med at stille op i X-factor tre år i streg, fra han var 16 til 19 år. Ingen af gangene kom han videre, men hvem ved? Måske stiller han op igen i fremtiden?


Anja, fremskudt kommunal medarbejder 

I headspace Aalborg kan du møde Anja, som har samtaler med unge. Anja fungerer som bindeled mellem headspace og kommunen, og hun har derfor noget helt særligt at bidrage med i sparringen med sine kolleger. Derudover har Anja ansvaret for at søge fonde og donationer, så headspace fortsat har mulighed for at hjælpe børn og unge.

Anja elsker at have samtaler med de unge på deres præmisser. Hun synes nemlig, det giver noget helt særligt, når de unge selv vælger at komme i headspace af deres egen frie vilje. Hun er optaget af, hvordan man kan støtte børn og unge i deres udvikling, og at dette kan gøres ved at hjælpe dem med at tage ansvar for eget liv.

Anja spiller stadig Pokemon Go og prøver ihærdigt at få sine kollegaer med.