Aalborg facade
headspace Aalborg

Jernbanegade 14
9000 Aalborg

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 06

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs aalborg

Åbningstider:

Mandag til fredag
kl. 12.00 - 18.00 (fredag til 16)


Vores telefoner er åbne
kl. 11.00 -18.00 mandag
kl. 09.00 -18.00 tirsdag til torsdag
kl. 11.30 -16.00 fredag

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Aalborg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige, og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Line Brix Madsen, Centerchef

e-mail: lm@headspace.dk / tlf. 53610487

Mød Line, som er vores centerchef i headspace Aalborg, Hjørring og Mariagerfjord! Hun er med til at sikre, at det hele kører rundt og at alle trives, og samtidig arbejder hun kontinuerligt med at kvalitetssikre vores rådgivning!

Line fortæller lidt om sit arbejde og baggrund i headspace:

“Jeg har været med i headspace siden vi slog dørene op for første gang og det er bare enormt meningsfuldt for mig at være en del af. Jeg er optaget af, at alle unge fortjener et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at drømme og udvikle sig og hvor det samtidig skal være okay at tale om det, der fylder og kan være svært. Vores vision er, at ingen børn og unge skal gå alene med deres problemer og derfor er jeg enormt stolt over, at være en del af headspace, hvor unge, uanset hvem de er og hvad de bakser med, gratis og anonymt kan få nogen at tale med og hvor vores super seje og kompetente frivillige altid står klar sammen med de lønnede medarbejdere.

De frivillige er motoren i headspace og jeg er blevet blæst bagover af frivilligheden og hvad den kan i headspace og de inspirerer mig hver dag, hvilket jeg ikke ville være foruden”.


Rasmus, ungerådgiver

Mød vores ungerådgiver, Rasmus, der er en del af de fastansatte i headspace Aalborg. Rasmus har en bred erfaring med at tale med unge omkring det, der fylder og han fortæller:  

“Unges mentale trivsel har altid været et hjertebarn for mig, fordi jeg gennem mange års pædagogisk arbejde har oplevet, hvordan at god mental trivsel, kan hjælpe unge med at overkomme de udfordringer, de står overfor. Derfor falder den lyttende og anerkendende tilgang, der anvendes i headspace, mig nær, og jeg ser et lyttende øre som en fantastisk tilgang til at skabe ro og mental trivsel hos den unge. Derfor syntes jeg, at det er fantastisk at være blevet en del af headspace, der i den grad sætter fokus på at lytte og stille sig nysgerrig på de unges fortællinger”.


Mette, ungerådgiver

Mød Mette som er en del af de fastansatte i headspace Aalborg! Hun er med til at sætte de bedst mulige rammer for huset og er altid klar på at hjælpe både husets frivillige, ansatte og de unge.

?Jeg er i headspace, fordi at jeg ikke kan lade være! Det ligger mig meget på sinde, at alle mennesker har mulighed for at blive hørt, og har nogen at tale med. Vi kan alle opleve, at det hele bliver for meget eller bliver svært. Særligt i ungdomslivet, hvor der er så mange valg, krav, forventninger og forandringer?.


Ibrahim, ungerådgiver

Mød Ibrahim, som er en del af vores fastansatte i headspace Aalborg! Han er ansat som vores fremskudte medarbejder, hvilket betyder, at han bruger halvdelen af sin arbejdstid hos os og den anden i det kommunale. Til gengæld er han glad og hjælpsom på fuldtid!

Han beskriver headspace som et unikt rum, hvor man kan komme som man er. Man kan som ung komme og snakke om det man har lyst til.

“Jeg kommer fra den kommunale verden, hvor der er nogle andre vilkår og rammer for hjælp. Disse findes ikke i ligeså høj grad i headspace og det vil jeg gerne være en del af!”