Aalborg facade
headspace Aalborg

Jernbanegade 14
9000 Aalborg

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 06

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs aalborg

Åbningstider:

Mandag til fredag
kl. 12.00 - 18.00 (fredag til 16)


Vores telefoner er åbne
kl. 11.00 -18.00 mandag
kl. 09.00 -18.00 tirsdag til torsdag
kl. 11.30 -16.00 fredag

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Aalborg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige, og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Line Brix Madsen, Centerchef

e-mail: lm@headspace.dk / tlf. 53610487

Line er ansat som centerchef i Aalborg og har været en del af headspace siden vores begyndelse tilbage i 2013.  

At unge mennesker møder bump på vejen, er ikke noget nyt – men nok nærmere et livsvilkår for os alle. Når det er sagt, så skal man aldrig stå alene med sine problemer og tanker. Derfor er Line også enormt stolt og ydmyg over at være en del af headspace, som tilbyder unge ‘nogen at tale med’ – uanset hvad det må handle om og altid på de unges præmisser?.

Line brænder for at styrke unges mentale trivsel og for frivilligheden, som er motoren i headspace. De frivillige er vanvittig dygtige og kan noget andet og unikt i mødet med de unge og netop derfor er Line optaget af, hvordan vi kontinuerligt kan styrke frivilligheden i headspace – til gavn for de unge.

Line har det overordnede ansvar for centeret og har den tætte kontakt med kommunen og samarbejdspartnere og hun elsker at udvikle nye idéer og igangsætte projekter i tæt samarbejde med sine ansatte og de mange frivillige.

Line er i virkeligheden en rigtig bonderøv, der ikke holder sig tilbage for at køre en traktor, malke en ko eller klappe en ged.


Bente, ungerådgiver

Bentes hverdag i headspace byder på samtaler med unge, supervision af frivillige og vejledning af praktikanter. Derudover afholder hun formidlingskurser for de frivillige, som gerne vil ud og dele deres personlige historier, så de er klædt godt på til at komme ud til skoler og arrangementer.

Bente arbejder i headspace, fordi det simpelthen giver mening for hende at arbejde med unge mennesker. Det giver hende energi at have tæt kontakt med de unge, og hun har altid en finger på pulsen, fordi hun går op i at være de unges talerør. På den måde arbejder Bente dagligt på at skabe bedre forhold for de unge, både på et overordnet plan og for den enkelte.

Bente har i mangel på en hund trænet sin kat til at kunne både sit og dæk.


Nikolai, ungerådgiver

Nikolai har sin hverdag i headspace Aalborg, hvor han har samtaler med unge. Han har også ansvaret for at rekruttere nye frivillige til centeret, når vi har brug for det. Derudover er Nikolai engageret i, at ansatte og frivillige på tværs af centrene kan dele læring og viden, så alle får mulighed for at udvikle sig som rådgiver.

Nikolai elsker at være nysgerrig og undersøgende, hvor han sammen med den unge kan gå på opdagelse i den unges historie. Det motiverer Nikolai at arbejde med frivillighed, fordi det kan noget helt særligt. Han synes, at det er spændende at være en del af den koordinerende indsats, der får det til at give mening at være frivillig i headspace Aalborg.

Nikolai glemmer konsekvent sin madpakke for at have en undskyldning for at købe burger til frokost.


Anja, fremskudt kommunal medarbejder 

I headspace Aalborg kan du møde Anja, som har samtaler med unge. Anja fungerer som bindeled mellem headspace og kommunen, og hun har derfor noget helt særligt at bidrage med i sparringen med sine kolleger. Derudover har Anja ansvaret for at søge fonde og donationer, så headspace fortsat har mulighed for at hjælpe børn og unge.

Anja elsker at have samtaler med de unge på deres præmisser. Hun synes nemlig, det giver noget helt særligt, når de unge selv vælger at komme i headspace af deres egen frie vilje. Hun er optaget af, hvordan man kan støtte børn og unge i deres udvikling, og at dette kan gøres ved at hjælpe dem med at tage ansvar for eget liv.

Anja spiller stadig Pokemon Go og prøver ihærdigt at få sine kollegaer med.