IMG_6195
headspace Albertslund

Vognporten 3
2620 Albertslund

Kontakt:

Ring til os på 25 97 29 24

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs albertslund

Åbningstider:

Tirsdage og onsdage
kl. 13-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Albertslund.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Søndergaard, centerchef

e-mail: mso@headspace.dk / tlf. 53510068

Mette er centerchef i headspace Rødovre, Hvidovre og Albertslund og har det overordnede ansvar for centrene. Hun arbejder med at kvalitetssikre og udvikle vores tilbud, har kontakten til samarbejdspartnere og sørger for at ansatte og frivillige trives.

Mette har altid været optaget af og beskæftiget sig med ungeområdet. Hun føler sig inspireret af unges livsverden og ønsker, at det skal være okay at tale om netop det, der fylder. Unge skal have et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at udforske sig selv, blive klogere på sig selv og have håb og drømme for fremtiden.

Mette har spist hval og er tosproget med sønderjysk som modersmål.


Nina, ungerådgiver

Nina står både for frivillighed og synlighed i headspace Albertslund. Nina har samtaler med de unge, står for at skabe et hyggeligt miljø for centrets frivillige og holder oplæg på lokale skoler og uddannelsesinstitutioner.

Nina brænder for at nedbryde tabuer i ungdomslivet ved at få sagt svære ting højt og bruge samtale til at skabe grobund for nye refleksioner om sig selv og andre. Svære følelser som ensomhed og forkerthed er helt normale følelser, som vi alle har nogle gange. Og ved at få talt om dem og få dem ud i det åbne, kan de måske få lov at fylde lidt mindre indeni os selv.

Nina elsker duften af sommerregn og øver sig på at kunne stå på hænder.


Egil, fremskudt kommunal medarbejder/ungerådgiver

Egil er en af de gennemgående kræfter i headspace Albertslund, hvor han deltager i samtaler og tager sig af planlægning samt praktiske gøremål. Når han ikke er i headspace arbejder Egil som lærer på Albertslund Ungecenter.

Egil har arbejdet med børn og unge igennem mange år, og kender til mange af de udfordringer, man som ungt menneske kan støde på. Når livet bliver svært, er det vigtigt at have nogle at tale med, og Egil er god til at lytte.

Egil elsker at svømme, men kan ikke flyde.