IMG_6195
headspace Albertslund

Vognporten 3
2620 Albertslund

Kontakt:

Ring til os på 25 97 29 24

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs albertslund

Åbningstider:

Tirsdage og onsdage
kl. 13-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Albertslund.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Søndergaard, centerchef

e-mail: mso@headspace.dk / tlf. 53510068

Mette er centerchef i headspace Rødovre, Hvidovre og Albertslund og har det overordnede ansvar for centrene. Hun arbejder med at kvalitetssikre og udvikle vores tilbud, har kontakten til samarbejdspartnere og sørger for at ansatte og frivillige trives.

Mette har altid været optaget af og beskæftiget sig med ungeområdet. Hun føler sig inspireret af unges livsverden og ønsker, at det skal være okay at tale om netop det, der fylder. Unge skal have et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at udforske sig selv, blive klogere på sig selv og have håb og drømme for fremtiden.

Mette har spist hval og er tosproget med sønderjysk som modersmål.


Ina, ungerådgiver

Ina står både for frivillighed og synlighed i headspace Albertslund. Ina har samtaler med de unge, står for at skabe et hyggeligt miljø for centrets frivillige og holder oplæg på lokale skoler og uddannelsesinstitutioner.

Ina brænder for at hjælpe unge videre med deres udfordringer gennem samtalen. Samtalen er vigtig fordi den kan hjælpe os til at forstå os selv og andre i et nyt lys. Når vi føler os set, hørt og anerkendt i samtale med et andet menneske, kan det give styrke til at acceptere og anerkende os selv.

Vi kommer alle til at opleve sårbare perioder i livet, hvor vi har svært ved at håndtere det alene, og der står Ina klar til at hjælpe de unge der kommer i  headspace. Ina er optaget af, at bryde tabuet omkring sårbarhed og det, at spørge om hjælp. For det er menneskeligt både at have det svært og at have brug for hjælp, og vi kommer alle til at opleve det.

Skal man til Bornholm, agerer Ina gerne rejseguide og planlægger hele din ferie for dig, da hun er kommet på øen flere gange årligt hele sit liv.


Lisbeth, fremskudt kommunal medarbejder/ungerådgiver

Lisbeth er fremskudt medarbejder ansat af Albertslund Kommune. Hun har været med i headspace Albertslund fra dag ét. I headspace har hun samtaler med de unge, men hun formidler og skaber også kontakter for headspace på skole/socialområdet.

Til daglig er hun souschef på Albertslund Ungecenter (AUC). Hun har været ansat på AUC i mange, mange år og vant til at arbejde med og for de unge. Hun kender til de problemstillinger og udfordringer som unge kan støde ind i.

Lisbeth er optaget  af og har fokus på at de unge bliver livsduelige og robuste så de er i stand til at komme god igennem livets Up and Downs. Der er altid en vej, og headspace hjælper gerne med at finde den.

Lisbeth “går” ingen steder uden en cykel !