Billede
headspace Ballerup

Banegårdspladsen 7
2750 Ballerup

Kontakt:

Ring til os på 25 97 20 09

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs ballerup

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
Kl. 11-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Ballerup.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel samt fremdriften og udviklingen i centrene til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace, fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært, og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikrer tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt!


Marie, ungerådgiver

Til daglig har Marie samtaler med de modige, søde og seje unge, der kommer i headspace for at få nogen at tale med. Derudover har Marie fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med de frivillige, for i fællesskab at få hverdagen i centret til at løbe rundt.

Marie er virkelig glad og stolt over at arbejde i headspace, fordi hun synes det er så sindssygt meningsfuldt og vigtigt at unge får tilbudt et trygt rum til at sætte ord på deres tanker og følelser. 

I samtalerne gør Marie sig umage for at skabe en tryg stemning, hvor det bliver muligt at tale om alt, og hvor der ikke er noget, der er for stort, småt, pinligt, alvorligt eller fjollet at tale om. Hun tror nemlig på, at det er rigtig vigtigt at kunne tale med nogen om det, der går en på, og at man både kan føle sig lettere om hjertet og klogere på sig selv, når man går fra headspace. 

Marie har en stor forkærlighed for metaforer og tager dem også gerne i brug i samtalerummet.


Lærke, ungerådgiver

Lærke er en af de ungerådgivere du kan møde, når du kommer ind ad døren i headspace Ballerup.

Sammen med centerets søde frivillige, har hun samtaler med børn og unge. Når Lærke ikke er i headspace-centret, er hun ude og holde oplæg på skoler og gøre, hvad hun kan for at unge i Ballerup ved, at headspace findes, hvis behovet skulle opstå.

Lærke brænder for arbejdet med børn og unge, og ser samtalerne som noget næsten magisk. Det vigtigste for Lærke er, at give de unge en oplevelse af, at de ikke er alene i det svære, at der er plads til det hele – det lette og det tunge, at de fortjener hjælpen, og at der er hjælp og støtte at hente i headspace.

Hun ser det som en gave, at blive inviteret ind i de unges liv og høre deres fortællinger, og bliver inspireret af de unges mod og ærlighed.

Lærke er optaget af at skabe trygge og tillidsfulde rammer i samtalerne, så de unge får de bedst mulige forudsætninger for at tale om lige det de har brug for. Hun vil sætte alle sejl ind for at hjælpe dig så godt som muligt på vej, og gøre sit bedste for, at du som ung, vil gå fra headspace lidt lettere om hjertet.