Ballerup facade scale
headspace Ballerup

Banegårdspladsen 7
2750 Ballerup

Kontakt:

Ring til os på 25 97 20 09

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs ballerup

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
Kl. 11-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Ballerup.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Marie Rosenkvist Jørgensen, centerchef

e-mail: mrj@headspace.dk / tlf. 25978979

Marie er centerchef i headspace Lyngby-Taarbæk og Ballerup og sidder sjældent med i samtalerne med de unge – den opgave overlader hun trygt til de dygtige ungerådgivere. I stedet dedikerer hun sin tid til at skabe gode rammer for de frivillige og ansatte og arbejder for at udbrede kendskabet til headspace gennem samarbejder på tværs i kommunen og med andre frivillige organisationer. 

Marie er virkelig glad og stolt over at arbejde i headspace, fordi hun synes det er så sindssygt meningsfuldt og vigtigt at unge får tilbudt et rart og nærværende rum til at sætte ord på deres tanker og følelser. Det ligger hende meget på sinde, at headspace skal være et trygt sted, hvor man kan tale om alt, og hvor der ikke er noget, der er for stort, småt, pinligt, alvorligt eller fjollet at tale om.

Hun tror nemlig på, at det er rigtig vigtigt at kunne tale med nogen om det, der fylder for een, og at man både kan føle sig lettere om hjertet og klogere på sig selv, når man går fra headspace. 

Marie har en stor forkærlighed for metaforer og simreretter og skulle efter sigende være ret ferm til begge dele?


Lærke, ungerådgiver

Lærke er en af de ungerådgivere du kan møde, når du kommer ind ad døren i headspace Ballerup.

Sammen med centerets søde frivillige, har hun samtaler med børn og unge. Når Lærke ikke er i headspace-centret, er hun ude og holde oplæg på skoler og gøre, hvad hun kan for at unge i Ballerup ved, at headspace findes, hvis behovet skulle opstå.

Lærke brænder for arbejdet med børn og unge, og ser samtalerne som noget næsten magisk. Det vigtigste for Lærke er, at give de unge en oplevelse af, at de ikke er alene i det svære, at der er plads til det hele – det lette og det tunge, at de fortjener hjælpen, og at der er hjælp og støtte at hente i headspace.

Hun ser det som en gave, at blive inviteret ind i de unges liv og høre deres fortællinger, og bliver inspireret af de unges mod og ærlighed.

Lærke er optaget af at skabe trygge og tillidsfulde rammer i samtalerne, så de unge får de bedst mulige forudsætninger for at tale om lige det de har brug for. Hun vil sætte alle sejl ind for at hjælpe dig så godt som muligt på vej, og gøre sit bedste for, at du som ung, vil gå fra headspace lidt lettere om hjertet.


Sofie, ungerådgiver

Sofie er en af de ungerådgivere du kan møde, når du kommer ind ad døren i headspace Ballerup.

Sammen med centerets søde frivillige, har hun samtaler med børn og unge. Når Sofie ikke er i headspace-centret, er hun ude og holde oplæg på skoler og gøre, hvad hun kan for at unge i Ballerup ved, at headspace findes, hvis behovet skulle opstå.

Sofie har altid været optaget af børn og unges trivsel, og gør som ansat i headspace alt hvad hun kan for at bidrage til at styrke børn og unge i deres udvikling og oplevelse af selvværd og selvtillid. I samtalerne er det vigtigste for Sofie, at de unge føler sig set og forstået, og at det er de unges egen fortælling, der er i centrum. Sofie er af natur nysgerrig, rolig og social, og byder alle velkommen med et smil og et åbent sind.

De unge der kommer i headspace, viser et stort mod ved at komme, og det ønsker Sofie at støtte op om ved at skabe et trygt og tillidsfuldt rum i samtalen. Det er vigtigt for hende at følge headspaces værdier og principper, hvilket blandt andet betyder, at det er de unge selv, der er eksperter i eget liv. Sofies og de frivilliges rolle i samtalen er at være nærværende, lyttende og nysgerrige, og lade den unge vise vejen for samtalens forløb.

Når Sofie har fri, bruger hun tiden med sin familie eller sine venner. Hun elsker store fester og nye oplevelser, men holder også meget af at løbe en tur i skoven, vinterbade, læse og diskutere politik. Hun bor på en gammel gård sammen med fire andre familier, så det bliver også til en del fællesmøder og renovering af de gamle huse.