Headspace_Billund_hjemmeside forside
headspace Billund

Østergade 27B
7200 Grindsted

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 07

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs billund

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Vores telefoner er åbne mandag til torsdag
kl. 09-18

Se hvordan vi bor

headspace Billund bor i dette hyggelige hus i Østergade i Grindsted.

Vi er centralt placeret ved siden af rutebilstationen, så det er nemt for dig at besøge os. Busser fra hele kommunen holder lige uden for vores dør.

“Hej med dig og velkommen til headspace Billund”.

Sådan bliver du altid budt velkommen, når du træder ind af døren, og vi møder hinanden her i vores hyggelige modtagelse.

Vi har indrettet os med flere små, hyggelige lommer, hvor du kan vente på din samtale, hænge lidt ud eller hygge dig med andre børn og unge.

Måske du endda har lyst til, at være med til én af vores spis-sammen-aftner? Eller mødes med andre på din alder i én af vores grupper?

Vi har flere tilbud – kom ned og hør mere!

Hos headspace Billund er vi ikke kun nogen at tale med. Vi tror nemlig også på, at det at være sammen med andre løfter os. Derfor har vi hver onsdag eftermiddag en hyggelig netværkscafé.

Her mødes vi på dine præmisser for at hygge os, hænge ud, grine og tale om lige præcist det, der fylder. Måske finder du et sjovt spil, vi kan spille? Eller bager en kage, mens andre laver varm kakao i vores køkken? Eller?.?

Mulighederne er mange. Her er det dig, der er med til at forme dagen.

Her ser du et af vore samtalerum.

Vi har gjort det så hyggeligt og rart, at alle føler sig velkomne til at tale med vores rådgivere og frivillige om lige præcist dét, der fylder.