hænger i chatten
headspace-chatten

Chatten har hjemme i Hellerup,
hvor vi deler center med headspace Gentofte.

Åbningstider:

Mandag kl. 12 - 22
Tirsdag kl. 12 - 18
Onsdag kl. 12 - 18
Torsdag kl. 12 - 22
Fredag lukket

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde på headspace Chatten

I headspace vil du også blive mødt af en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her. .


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel, samt fremdriften og udviklingen i centrene, til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikre tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt! 


Helle, ungerådgiver

Helles primære opgave er i rådgivningen hvor hun støtter de frivillige der chatter med de unge. Derudover er hun med på flere af de projekter der er i chatten, bl.a. temaaftener.

Helle arbejder i headspace, fordi hun gerne vil være med til at gøre en forskel for børn og unge som mistrives. Det er vigtigt for hende at kunne skabe et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor de unge kan dele deres tanker og følelser på deres præmisser, uanset hvilke udfordringer de har med i rygsækken.

Og så hun elsker hunde. Faktisk så meget, at hun engang har betalt sig til at være hundepasser.


Anna, ungerådgiver

Udover at chatte med de unge, sørger Anna for de frivillige har gode og trygge rammer, når de er på arbejde i headspace. Anna sparrer med de frivillige efter deres samtaler og støtter dem i at bygge bro til andre tilbud.

Anna mener at alle børn og unge har ret til og brug for at snakke med nogen om livets op og nedture. Men ikke alle har nogen, de kan eller ønsker at gå til. Derfor vil hun være med til at sikre at børn og unge har mulighed for at dele tanker og følelser med voksne mennesker, så de ikke rundt og er kede af det, frustreret, mistrives eller andet.

I fritiden bruger Anna mange timer på at lytte til krimier og podcasts om true crime. Så snart Anna skal vaske op, gøre rent eller ud og cykle, kommer høretelefonerne i ørerne og der bliver trykket play.


Nana, ungerådgiver

Som frivillig i chatten vil man specielt møde Nana i aftentimerne. Hun vil blandt andet sørge for, at de frivillige bliver mødt med et stort smil og stå klar med sparring i forhold til chatten. 

Nana brænder for arbejdet med børn og unges trivsel og mener, at alle har ret til at snakke med nogen om de udfordringer, som kommer til en i livet. Nana arbejder i headspace for at kunne gøre en forskel for børn og unge.

Nana er vild med at danse hiphop, og hun mener egentlig ikke selv, hun er god til det. Pyt – bare man har det sjovt!