Velkommen til vores nye hjemmeside! Hjælp os med at gøre den endnu bedre: klik her for at gøre os opmærksom på fejl eller mangler. Tusind tak.

hænger i chatten
headspace-chatten

Chatten har hjemme i Hellerup,
hvor vi deler center med headspace Gentofte.

Åbningstider:

Mandag kl. 12 - 20
Tirsdag kl. 12 - 20
Onsdag kl. 12 - 20
Torsdag kl. 12 - 20
Fredag kl. 12 - 15

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde på headspace Chatten

I headspace vil du også blive mødt af en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her. .


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel, samt fremdriften og udviklingen i centrene, til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikre tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt! 


Line, ungerådgiver 

Line er den, som kommer tidligt og sørger for, at der er kaffe klar. Imens kaffen brygger sætter hun sin mobil til højtaleren og finder lo-fi hip hop playlisten på spotify frem. Når morgenen spiller (tøhø), så sætter Line sig og koordinerer de frivilliges vagter og forskellige dele af hverdagen i chatten.

Line arbejder i headspace, fordi hun gerne vil være et menneske, som man kan gå til, når livet er svært (med så lidt papirarbejde som muligt). Hun tror ikke på, at hun kan fikse nogen, for hun mener ikke, at nogen er i stykker. Alle har udfordringer, og med hjælp kan alle finde fred eller løsninger på de udfordringer. Hun understreger, at det gælder ALLE mennesker – også hende selv.

Når Line tager strømper på, så vender hun dem altid med vrangen ud af. Hvis du ser hende med strømper som vender “rigtigt”, så har hun et par ankelstrømper inde under med vrangen ud af. Hun kan ikke lide sygningen ved tæerne.


Mathilde, ungerådgiver 

Mathilde har til dagligt samtaler med unge i headspace chat, sammen med alle de frivillige ungerådgivere. Derudover står hun for introuddannelse, supervision og forskellige projekter i chatten. Som person er Mathilde glad, udadvendt og energisk.

Mathilde arbejder i headspace, fordi hun gerne vil være med til at skabe et rum, hvor børn og unge kan komme og vende deres tanker og udfordringer. I samtalerne er Mathilde optaget af, at støtte børn og unge i at få øje på egne ressourcer og det, der er vigtigt for dem. Derudover er det også et stort fokus at skabe tryghed og tillid i samtalerne.

Mathilde kan ikke lide ledninger (i alle afskygninger), hvilket kan være lidt problematisk, når man arbejder i en chatrådgivning (så er det godt at få emotionel support fra chat-hunden Tjalfe).


Amalie, ungerådgiver

Amalies primære opgave er at have samtaler med de unge sammen med de frivillige på chatten. Derudover er hun også en del af nogle af de mange projekter i chatten.

Amalie arbejder i headspace, fordi børn og unge er dem hun brænder allermest for at arbejde med. Hun mener, at alle bør have nogen at tale med om både stort og småt. Amalie er optaget af, hvordan man gennem chatsamtaler kan støtte de unge i at anskue situationen fra forskellige perspektiver.

Amalie er en relativt dårlig taber, når det kommer til spil. Hun er gennem sin barndom gået grædende fra op til flere fodboldkampe, fordi hendes hold havde tabt.


Anna, ungerådgiver

Udover at chatte med de unge, sørger Anna for de frivillige har gode og trygge rammer, når de er på arbejde i headspace. Anna sparrer med de frivillige efter deres samtaler og støtter dem i at bygge bro til andre tilbud.

Anna mener at alle børn og unge har ret til og brug for at snakke med nogen om livets op og nedture. Men ikke alle har nogen, de kan eller ønsker at gå til. Derfor vil hun være med til at sikre at børn og unge har mulighed for at dele tanker og følelser med voksne mennesker, så de ikke rundt og er kede af det, frustreret, mistrives eller andet.

I fritiden bruger Anna mange timer på at lytte til krimier og podcasts om true crime. Så snart Anna skal vaske op, gøre rent eller ud og cykle, kommer høretelefonerne i ørerne og der bliver trykket play.