Jeg bruger headspace, når det brænder på

En depression dukkede op igen

Liv kontaktede headspace første gang, da hun var 17 år.

“Da jeg var yngre, havde jeg en depression, hvor jeg var på Psykiatrisk afdeling i Kolding, og da den kom igen, kontaktede jeg min læge, der kontaktede psykiatrisk afdeling igen, men der var lang ventetid, og det synes jeg ikke, at jeg kunne vente på, og så ringede jeg til headspace”.

Havde hørt om headspace

Liv brugte herefter headspace on/off, når hun havde behov for det, og det var især i de hårde og svære perioder, at headspace var en stor hjælp.

“Jeg havde lige fået en baby, og da hun var 3 måneder, gik min kæreste og jeg fra hinanden. Så der ringede jeg til headspace og sagde, at jeg står simpelthen og mangler det hele”, fortæller Liv.

På kort tid fik Liv hjælp til at finde en lejlighed, få fat i møbler og andre ting, så hun kunne få sin hverdag tilbage på sporet.

Bruger headspace, når tankerne kommer

Ofte brugte Liv headspace, når det hele brændte på, men hun fik gentagne gange at vide, at hun skulle huske at komme, inden det hele brænder på, når tankerne kommer – og det gør hun nu.

“Hvis jeg har tidligt fri og ikke har min datter, så kan jeg finde på at tage derned efter arbejde og sidde og drikke en kop the, og ikke bare tage hjem og sidde alene derhjemme”.

For Liv er headspace et frirum, som hun bruger, når det handler om hende – og det er faktisk det, der er så rart ved headspace.

“Det er ikke ligesom en veninde, som man skal blive ved med at holde en kontakt til. headspace er noget jeg bruger, når det er for min skyld. Så alle problemer i livet, er jeg gået herhen med”, afslutter Liv.