Boligproblemer

Det er ikke altid let at være ung og ny på boligmarkedet. Nogle har svært ved at finde et sted at bo, og nogle synes, det er hårdt at flytte hjemmefra, mens andre lever på gaden som hjemløse.


Boligudfordringer kan være altoverskyggende

Uanset hvilke slags boligproblemer, man døjer med, kan det føles meget frustrerende og medvirke til, at man bliver trist og ked af det. Nogle kan føle, at boligproblemerne er ved at vokse sig for store og fylder for meget i ens liv.

Det kan være frustrerende og stressende at lede efter et sted at bo. Mange unge, der bliver optaget på et studie i en ny by, skal flytte dertil uden fast bopæl. Det kan tage fokus væk fra studiet og de nye venner.


Boligløshed

Boligløshed kan også udløses af andre faktorer i livet, såsom konflikter med ens forældre. Måske har man slet ikke selv valgt at flytte hjemmefra, men er blevet bedt om at flytte af sine forældre, eller måske trives man ikke derhjemme og ser ingen anden udvej end at flytte.


At flytte hjemmefra

Der er mange ting, som man skal tage stilling til, når man flytter hjemmefra: Hvordan får jeg pengene til at række? Hvad er en indboforsikring? Har jeg ret til boligstøtte? Hvor skal jeg bo – og med hvem?

Mange glæder sig. Andre kan opleve det som svært og uoverskueligt.


Vi kan hjælpe dig i headspace

I headspace giver vi dig et trygt rum, hvor vi kan hjælpe dig med at forstå dine følelser og tanker om din boligsituation. Vi hjælper dig også gerne med det praktiske: at søge boligstøtte, blive skrevet op som boligsøgende i boligselskaber eller på ventelister til kollegieværelser, lægge et budget eller lignende.

Vi vil lytte til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i dit tempo og med respekt for dine behov og ønsker. Find dit headspace her.