Håndtering af hverdagen

Nogen gange kan det være svært at overskue hverdagen. Det hele blander sig sammen i en stor bunke og til sidst kan det føles som om, man slet ikke selv kan klare noget af det. Det føles som om, den ene ting er i vejen for den anden.


Svært at balancere i hverdagen

Det kan være svært at balancere alle de ting, du skal og alle de ting, du gerne vil. Eller måske er der slet ikke plads til det, du gerne vil, fordi det, du føler, at du skal, fylder så meget.

Det kan være svært at få vasket tøj eller få ryddet op. Måske bliver det helt uoverskueligt at få lavet en opgave, fordi der også er et arbejde, der skal passes.

For nogen bliver det pludseligt svært at få tid til at passe på sig selv eller fx gå i bad. Mange synes, det er flovt, når man ikke kan klare det hele selv.


Tal om det for at få overblik

Det kan være en stor hjælp at få talt om, hvordan din hverdag fungerer. Hvad indeholder dine dage, hvad vil du gerne have, der skal ske?

Det handler simpelthen om at snakke om, hvordan du får overblikket tilbage. Mange har glæde af at tale med venner eller familie, der kender dig og din hverdag. Men nogle gange er de en del af problemet og derfor faktisk svære at tale med.


Du er altid velkommen i headspace

I headspace giver vi dig et trygt rum, hvor du kan tale åbent om dine følelser og få hjælp til at forstå din hverdag og hvordan du kan håndtere den.

Vi lytter til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig ? i dit tempo og med respekt for dine behov og ønsker. Find dit headspace her.