Kærestesorger

De fleste kender til kærestesorger. Alligevel kan kærestesorger gøre så forfærdeligt ondt, at man tror, at man ikke får det godt igen.


Kærestesorger gør rigtig ondt

Forelskelse kan indeholde mange følelser og være forbundet med både glæde og sorg. Når forelskelse ikke er gengældt, eller når et forhold slutter, så gør det ondt – uanset hvem man er.

Når kærestesorger rammer, kan det føles, som om hele ens verden falder fra hinanden, og man kan føle sig meget alene. Det er meget forskelligt, hvad der hjælper, og hvor lang tid det tager at komme sig.


Kærestesorger varer ikke ved for evigt

Der findes ikke en mirakelkur mod kærestesorger. Det handler ofte om at give sig selv lov til at være ked af det, og give kærestesorgerne tid til at hele.

Et brud er hårdt – også selvom man selv tager beslutningen. Man skal passe på sig selv, og mærke efter, hvad man har brug for. Der er intet tidstempel på, hvornår man er kommet sig over et kærestebrud.


Find hjælp – de fleste kender til kærestesorg

De fleste mennesker oplever kærestesorg i løbet af livet, og du er derfor aldrig alene i følelsen af kærestesorgHvis du er ramt af kærestesorg, så er det en god idé at tale med én, du stoler på; en god ven, en forælder eller en bror eller søster.


Du er altid velkommen i headspace

I headspace giver vi dig et trygt rum, hvor du kan tale åbent om dine følelser og få hjælp til at bearbejde dine kærestesorger.  Vi lytter til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i dit tempo og med respekt for dine behov og ønsker. Find dit headspace her.