Mobning

Mobning kan se ud på mange forskellige måder, men uanset hvad er det meget ubehageligt at blive udsat for, og det kan have stor negativ påvirkning på ens liv.


Der er mange måder at blive mobbet på

Mobning kan være mange ting. Det kan foregå i klasselokalet, skolegården, på arbejdspladsen eller via sociale medier. Mobning kan både være fysisk og psykisk – og der kan være tale om én enkelt person, der mobber, eller en større gruppe.

Lige meget hvad er mobning ubehageligt. Og hvis man bliver mobbet, kan man hurtigt komme til at føle sig alene, usikker, bange eller konstant ked af det. 


Det er vigtigt at tale om mobning

At være udsat for mobning kan betyde, at man isolerer sig. Mobning kan på den måde sætte dybe spor i os, både når det foregår, men også lang tid efter og kan gøre, at man tvivler på sig selv, ikke føler sig god nok og bliver usikker på sig selv. Derfor er det vigtigt at tale om det – også selvom mobningen ikke længere foregår.


Du er altid velkommen i headspace

I headspace giver vi dig et trygt rum, hvor du kan tale åbent om dine oplevelser med mobning og dine følelser og tanker om det. Vi lytter til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i dit tempo og med respekt for dine behov og ønsker. Find dit headspace her.