Skilsmisse

Børn og unge bliver splittede, når forældre bliver skilt. Få nogen at tale med i headspace om de forandringer, tanker og følelser, som en skilsmisse kan føre med sig.


Vi reagerer alle forskelligt

Der findes ikke én fælles reaktion, når man får at vide, at ens forældre skal skilles, men fælles er, at det fører til en lang række forandringer, hvor mange nye tanker og følelser melder sig på banen.

Tab, skyld, savn og sorg er nogle af de ting, som man kan opleve, og børn og unge kan føle, at de står alene med de tanker. Derfor er det vigtigt, at få nogen at tale med i takt med, at de følelser opstår. 


Alle har behov for at tale med nogen

I headspace skaber vi et frirum, hvor det er tilladt at tale om det, der fylder for dig ? uden at skulle være bekymret for, om der er nogen, der bliver kede af det. Vi fokuserer på at skabe trygge rammer og et åbent rum.

Det kan være svært at udtrykke sig over for sine forældre, når forældrene går gennem en skilsmisse eller har været igennem en. Gennem erfaringer med skilsmissebørn i alle aldre ved vi, at børn og unge ofte frygter at komme i klemme mellem forældrene eller at gøre forældrene kede af det.

Vi har gode erfaringer med at skabe rammer, hvor børn og unge kan tale frit og uden at føle begrænsninger. 


Du er altid velkommen i headspace

I headspace giver vi dig et trygt rum, hvor du kan tale åbent om dine følelser og få hjælp til at forstå din hverdag og hvordan du kan håndtere den.

Vi lytter til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i dit tempo og med respekt for dine behov og ønsker. Udvalgte headspace-centre tilbyder skilsmisse-grupper for børn og unge. Find dit lokale headspace her.