Indgang
headspace Esbjerg

Gasværkgade 2, 2. sal
6700 Esbjerg

Kontakt:

Ring til os på 30 45 25 81

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs esbjerg

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 11-18

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag 09-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Esbjerg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Søren Copsø, centerchef

e-mail: sc@headspace.dk / tlf: 29443833

Søren har det overordnede ansvar for dagligdagens mange gøremål omkring ungeaktiviteter, frivillige samt eksterne samarbejdspartnere inklusiv kommunale forvaltninger og virksomhedsnetværket.

Søren har i mange år været involveret i udvikling af unge mennesker gennem ansættelse og ledelse på ungdomsuddannelser og engagement i den frivillige idræt. Unge mennesker er eksperter på eget liv og rummer mange muligheder for at realisere et godt liv på egne præmisser. Med en anerkendende tilgang deltager vi i headspace som sparringpartner i drøftelserne af, hvilke veje der kan føre til en aktiv tilværelse med lyst til selvrealisering og skabelse af gode relationer til andre mennesker.


Stine, ungerådgiver

Stine er en af de ungerådgivere du kan møde i headspace Esbjerg. Hun har samtaler med de unge og står også for ansættelse og oplæring af nye frivillige. Stine er også ude og holde oplæg på skoler, klubber mv. for at fortælle om headspace.

Stine arbejder hos headspace, fordi hun ønsker at hjælpe unge mennesker, så de ikke står alene med livets svære udfordringer. Hun ønsker at give unge mennesker et trygt rum til at tale om deres tanker og følelser.


Sara, ungerådgiver 

Sara er ungerådgiver i headspace, hvor hun til dagligt har samtaler med unge og sparringer med frivillige. Sara er også rådgiver på chatten og holder oplæg om headspace på skoler og til andre arrangementer.

Sara arbejder i headspace, fordi hun brænder for at hjælp unge mennesker godt på vej i deres ungdom. Hun er optaget af relationer og af den udvikling, der sker i ungdommen og håber at kunne hjælpe unge mennesker til at udvikle et godt selvværd.