Velkommen til vores nye hjemmeside! Hjælp os med at gøre den endnu bedre: klik her for at gøre os opmærksom på fejl eller mangler. Tusind tak.

Indgang
headspace Esbjerg

Gasværkgade 2, 2. sal
6700 Esbjerg

Kontakt:

Ring til os på 30 45 25 81

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs esbjerg

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 11-18

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag 09-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Esbjerg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Søren Copsø, centerchef

e-mail: sc@headspace.dk / tlf: 29443833

Søren har det overordnede ansvar for dagligdagens mange gøremål omkring ungeaktiviteter, frivillige samt eksterne samarbejdspartnere inklusiv kommunale forvaltninger og virksomhedsnetværket.

Søren har i mange år været involveret i udvikling af unge mennesker gennem ansættelse og ledelse på ungdomsuddannelser og engagement i den frivillige idræt. Unge mennesker er eksperter på eget liv og rummer mange muligheder for at realisere et godt liv på egne præmisser. Med en anerkendende tilgang deltager vi i headspace som sparringpartner i drøftelserne af, hvilke veje der kan føre til en aktiv tilværelse med lyst til selvrealisering og skabelse af gode relationer til andre mennesker.


Jonas, ungerådgiver/frivilligkoordinator

Jonas er en af dem, du kan møde hos headspace Esbjerg. Han har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige. Yderligere står Jonas også får rekruttering af nye frivillige samt oplæg på skoler, institutioner mv.

Jonas arbejder hos headspace, fordi han gerne vil hjælpe unge mennesker. Han har oplevet, hvor vigtigt det er at tale om de følelser, man sidder med, og hvor stor en forskel det gør, når man får sat ord på de tanker, man går med. Jonas vil derfor gerne være en del af holdet, der møder unge i øjenhøjde og give dem mulighed for at sætte ord på og tale om stort og småt.


Sara, ungerådgiver 

Sara er ungerådgiver i headspace, hvor hun til dagligt har samtaler med unge og sparringer med frivillige. Sara er også rådgiver på chatten og holder oplæg om headspace på skoler og til andre arrangementer.

Sara arbejder i headspace, fordi hun brænder for at hjælp unge mennesker godt på vej i deres ungdom. Hun er optaget af relationer og af den udvikling, der sker i ungdommen og håber at kunne hjælpe unge mennesker til at udvikle et godt selvværd.