Velkommen til vores nye hjemmeside! Hjælp os med at gøre den endnu bedre: klik her for at gøre os opmærksom på fejl eller mangler. Tusind tak.

Facade
headspace Frederiksberg

Bülowsvej 38
1870 Frederiksberg C

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 74

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs frederiksberg

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Frederiksberg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Tine Broomé, centerchef 

e-mail: tb@headspace.dk / tlf: 25972462

Tine er centerchef i Gladsaxe og på Frederiksberg. Tine har det overordnede ansvar for de to centre og har den tætte kontakt med kommunen og med samarbejdspartnere. Hun sørger for, at centrene kører optimalt, at medarbejderne trives, og at vi gør det, vi er sat i verden for – hjælpe sårbare børn og unge

Tine arbejder i headspace, fordi hun altid har haft et varmt hjerte for udsatte og sårbare børn og unge. Tine brænder for at få instanser til at arbejde bedre sammen omkring de, der har det svært, således at de bliver hjulpet bedst mulig.

Tine har en skjult drøm om at blive sømand (hun har hverken båd eller duelighedsbevis og bliver let søsyg…)


Iben, ungerådgiver 

Iben er en af de ungerådgivere, du møder, når du træder ind ad døren i headspace Frederiksberg. Hun har samtaler med unge og står for sparring, rekruttering og frivilligkoordinering i huset.

Iben arbejder i headspace, da hun brænder for at hjælpe børn og unge i en udfordrende hverdag. Iben har erfaret, hvordan det at tale om tingene kan virke lettende og give luft – uanset om det er stort eller småt. Derudover ser Iben en stor værdi i, hvad frivilligheden kan i mødet med de unge i headspace, fordi de unge bliver mødt med et åbent sind på deres præmisser.

Når Iben finder en sang, hun kan lide at lytte til, høres den ofte på repeat, indtil den ikke er god mere, fordi hun har hørt den aaaaalt for meget.


Anja, ungerådgiver 

Anja er en af de ungerådgivere, du kan møde, når du kommer ind ad døren i headspace Frederiksberg. Sammen med centerets søde frivillige, har hun samtaler med børn og unge. Det er også Anja du møder, da hun tager rundt til forskellige uddannelsessteder og fortæller vidt og bredt om, hvem headspace er.

Anja arbejder i headspace, fordi hun brænder for at støtte børn og unge på den bedst mulige måde i de situationer, de oplever udfordrende i deres hverdag. Hun er optaget af at sprede budskabet om headspace, da hun mener, at alle børn og unge skal vide, at der altid er et sted at gå hen, hvis man har brug for at tømme sine tanker, uanset hvad det er.

Anja er svært glad for kanelgifler. Når først de er handlet ind fra supermarkedet, får de ikke lov til at komme langt ud af indkøbsposen, før hun skal smage en. Mums!