Facade HS Gentofte
headspace Gentofte

Hellerupvej 24
2900 Hellerup

Kontakt:

Ring til os på 25 97 00 77

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs gentofte

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Gentofte.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her

 


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel samt fremdriften og udviklingen i centrene til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace, fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært, og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikrer tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt!Rasmus, daglig ansvarlig ungerådgiver

I headspace Gentofte står Rasmus for, at centeret kører rundt, herunder at rekruttere, oplære og koordinere de frivillige i headspace Gentofte, som er dem, du typisk vil møde i rådgivningen. Derudover er Rasmus involveret i flere forskellige interne projekter.

Rasmus er i headspace, fordi der er brug for et uforpligtende rum til refleksion, hvor alle børn og unge kan blive klogere på dem selv og vejen fremad. Rasmus er optaget af at støtte de unge i at opnå nye frigørende og realistiske perspektiver på dem selv og ungdomslivet, da mange børn og unge har utroligt høje forventninger og krav til dem selv, og hvor de føler, de bør og skal en masse.

Rasmus elsker romkugler, og han har med garanti vundet flere rosetter end dig i ponytrav.  


Kasper, synlighedsmedarbejder og ungerådgiver

Kasper har en baggrund i kommunikationsvidenskab og psykologi og har undervist i flere år på Center for Medie og Kommunikation, lavet forskelligt konsulentarbejde og især arbejdet med PR for humanitære organisationer.

Han interesser sig fagligt for identitetsdannelse, formidling og branding samt børn og unges udvikling og trivsel i samfundet. Kasper står for synlighedsarbejdet i headspace Gentofte, og du vil derfor ofte møde ham ude på skoler, uddannelsesinstitutioner, til events, workshops, kulturelle arrangementer og på skateboard i Gentofte kommunes bybillede. Kasper er nemlig en kæmpe skateboard-nørd, som han selv siger.

Kasper er også en stor fan af Star Wars, er vild med dokumentarer om astronomi, er et mad-øre og holder af gode samtaler om stort og småt.