Facade
headspace Gladsaxe

Gladsaxevej 315
2860 Søborg

Kontakt:

Ring til os på 25 97 41 84

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs gladsaxe

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Gladsaxe.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her

 


Tine Broomé, centerchef

e-mail: tb@headspace.dk / tlf: 25972462

Tine er centerchef i Gladsaxe, Helsingør og på Frederiksberg. Tine har det overordnede ansvar for de tre centre og har den tætte kontakt med kommunen og med samarbejdspartnere. Tine sørger for at centrene kører optimalt, at medarbejderne trives, og at vi gør det, vi er sat i verden for – hjælpe sårbare børn og unge.

Tine arbejder i headspace, fordi hun altid har haft et varmt hjerte for udsatte og sårbare børn og unge. Tine brænder for at få instanser til at arbejde bedre sammen omkring de, der har det svært, således at de bliver hjulpet bedst mulig. 

Tine har en skjult drøm om at blive sømand (hun har hverken båd eller duelighedsbevis og bliver let søsyg…)


Anna, ungerådgiver

Du kan møde Anna i headspace Gladsaxe, hvor hun har samtaler med unge og arbejder sammen med vores frivillige. Udover at have samtaler, er Anna ansvarlig for vores lokale sociale medier og det er ofte hende, du kan møde, når vi er ude og holde oplæg på skoler og hos samarbejdspartnere.

Anna arbejder i headspace, fordi hun altid har haft en stor passion for at hjælpe børn og unge med at tackle livets udfordringer. Hun synes det er fantastisk at se, hvordan det at lytte til og snakke med de unge, både hjælper, styrker og udvikler dem, samtidig med, at det er utroligt givende og lærerigt for den som rådgiver. Hun elsker også at være ude og fortælle om headspace, fordi hun synes, det er helt unikt, det som headspace tilbyder.

Anna kan ikke dele en pose chips med sin mand, da han får stress over, hvor hurtigt hun spiser dem.


Mie, ungerådgiver

Mie kan du møde, når du besøger headspace Gladsaxe. Her har hun samtaler med unge og derudover koordinerer Mie også de frivillige rådgivere og samtalerne i centeret. På den måde sørger hun for, at der altid er rådgivere på vagt, som man kan tale med, når man kommer ned i centeret.

Mie arbejder i headspace fordi hun synes, at ungdommen er en virkelig vigtig og betydningsfuld tid i alle menneskers liv. Hun kender selv til følelsen af at stå alene med mange tunge tanker, og ved hvor stor en forskel det kan gøre at få lettet sit hjerte hos andre mennesker.

Derfor er det vigtigt for hende, at ingen unge føler sig alene med dét, der kan føles tungt og stort. Fordi ingen af os er alene her i verden. Heller ikke selvom det sommetider kan føles sådan. Der er altid et sæt lyttende ører og hjælp at hente hos headspace.

Mie mener bestemt ikke selv, at hun er et konkurrencemenneske – men bliver alligevel eddikesur, når hun får tæsk i brætspil.