Facade
headspace Gladsaxe

Gladsaxevej 315
2860 Søborg

Kontakt:

Ring til os på 25 97 41 84

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs gladsaxe

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 9-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Gladsaxe.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her

 


Tine Broomé, centerchef

e-mail: tb@headspace.dk / tlf: 25972462

Tine er centerchef i Gladsaxe og på Frederiksberg. Tine har det overordnede ansvar for de to centre og har den tætte kontakt med kommunen og med samarbejdspartnere. Tine sørger for at centrene kører optimalt, at medarbejderne trives, og at vi gør det, vi er sat i verden for – hjælpe sårbare børn og unge.

Tine arbejder i headspace, fordi hun altid har haft et varmt hjerte for udsatte og sårbare børn og unge. Tine brænder for at få instanser til at arbejde bedre sammen omkring de, der har det svært, således at de bliver hjulpet bedst mulig. 

Tine har en skjult drøm om at blive sømand (hun har hverken båd eller duelighedsbevis og bliver let søsyg…)


Anna, ungerådgiver

Du kan møde Anna i headspace Gladsaxe, hvor hun har samtaler med unge og arbejder sammen med vores frivillige. Udover at have samtaler, er Anna ansvarlig for vores lokale sociale medier og det er ofte hende, du kan møde, når vi er ude og holde oplæg på skoler og hos samarbejdspartnere.

Anna arbejder i headspace, fordi hun altid har haft en stor passion for at hjælpe børn og unge med at tackle livets udfordringer. Hun synes det er fantastisk at se, hvordan det at lytte til og snakke med de unge, både hjælper, styrker og udvikler dem, samtidig med, at det er utroligt givende og lærerigt for den som rådgiver. Hun elsker også at være ude og fortælle om headspace, fordi hun synes, det er helt unikt, det som headspace tilbyder.

Anna kan ikke dele en pose chips med sin mand, da han får stress over, hvor hurtigt hun spiser dem.


Camilla, ungerådgiver

Camilla er en af dem du kan møde i headspace Gladsaxe. Hun har samtaler med unge, og arbejder tæt sammen med vores frivillige. Derudover er Camilla ansvarlig for frivilligkoordineringen, så det er ofte hende, der har kontakten til vores frivillige, når der bookes samtaler samt leder efter nye frivillige hos os.

Camilla arbejder i headspace, fordi hun synes, at headspace er helt unikt -alle i headspace møder de unge lige der, hvor de er i livet. Derudover har Camilla selv erfaringer med et udfordrende ungdomsliv. Camilla er optaget af at møde børn og unge i øjenhøjde, samt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for dem, så de kan blive hjulpet og støttet bedst muligt, og mødt af nogen, der kan rumme deres tanker og følelser.

Camilla har boet i et af verdens mindste lande. Den lille ø, Grenada, der ligger i Det Caribiske Hav. Her er varmt året rundt, og det turkisblå vand og den hvide sandstrand var hendes nærmeste nabo.