Facade
headspace Gladsaxe

Gladsaxevej 315
2860 Søborg

Kontakt:

Ring til os på 25 97 41 84

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs gladsaxe

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Gladsaxe.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her

 


Tine Broomé, centerchef

e-mail: tb@headspace.dk / tlf: 25972462

Tine er centerchef i Gladsaxe, Helsingør og på Frederiksberg. Tine har det overordnede ansvar for de tre centre og har den tætte kontakt med kommunen og med samarbejdspartnere. Tine sørger for at centrene kører optimalt, at medarbejderne trives, og at vi gør det, vi er sat i verden for – hjælpe sårbare børn og unge.

Tine arbejder i headspace, fordi hun altid har haft et varmt hjerte for udsatte og sårbare børn og unge. Tine brænder for at få instanser til at arbejde bedre sammen omkring de, der har det svært, således at de bliver hjulpet bedst mulig. 

Tine har en skjult drøm om at blive sømand (hun har hverken båd eller duelighedsbevis og bliver let søsyg…)


Camilla, ungerådgiver

Camilla er en af dem du kan møde i headspace Gladsaxe. Hun har samtaler med unge, og arbejder tæt sammen med vores frivillige. Derudover er Camilla ansvarlig for frivilligkoordineringen, så det er ofte hende, der har kontakten til vores frivillige, når der bookes samtaler samt leder efter nye frivillige hos os.

Camilla arbejder i headspace, fordi hun synes, at headspace er helt unikt – alle i headspace møder de unge lige der, hvor de er i livet. Derudover har Camilla selv erfaringer med et udfordrende ungdomsliv. Camilla er optaget af at møde børn og unge i øjenhøjde, samt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for dem, så de kan blive hjulpet og støttet bedst muligt, og mødt af nogen, der kan rumme deres tanker og følelser.

Camilla har boet i et af verdens mindste lande. Den lille ø, Grenada, der ligger i Det Caribiske Hav. Her er varmt året rundt – og det turkisblå vand og den hvide sandstrand var hendes nærmeste nabo.


Tine, ungerådgiver

Tine er ungerådgiver i headspace Gladsaxe, mens Anna er på barsel. Udover at have samtaler med unge, så er det også Tine du vil møde, hvis headspace kommer forbi din skole eller uddannelse og holder oplæg eller laver en workshop.

Tine står også de sociale medier og planlægger forskellige headspace-events rundt omkring i Gladsaxe og omegn.

Hvis du skal have fat i Tine, angående et oplæg eller andet, så kan du ringe til centrets telefon i vores åbningstid tirsdag-torsdag fra kl. 12-18 på tlf.: 25 97 41 84

Tine er i headspace, fordi hun synes det er så vigtigt, at der er et sted, hvor man kan komme hen og tale med nogen, som rummer en og ikke dømmer. Og som måske kan være med til at minde én om, at man er okay som man er og at man ikke er alene med de svære tanker. headspace er lige præcis sådan et sted, som hun selv havde brug, da hun var ung. Det fandtes bare ikke dengang – men det gør det heldigvis nu.

Tine har en gang sagt nej til en ‘alt betalt tur’ til det Caribiske Øhav, fordi hun var for bange for at flyve. Det er hun sådan set stadig, men gør det nu alligevel en sjælden gang i mellem.