Indgang hs Guldborgsund til web
headspace Guldborgsund

Dronningensgade 10b
4800 Nykøbing F.

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 78

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs guldborgsund

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
12 - 18

Mød os

Snart kan du her se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Guldborgsund.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Kristian Hjorth, centerchef

e-mail: krhj@headspace.dk / tlf: 92922889

Kristian er centerchef i headspace Guldborgsund og headspace Lolland og har det overordnede ansvar begge centre. Som centerchef er det Kristians overordnede ansvar at sikre, at flest mulig unge får mest muligt ud af headspace-tilbuddet i både Lolland og Guldborgsund.

Det sikres bl.a. ved at ansatte og frivillige trives og dermed kan være fokuserede på vores kerneopgave; at være nogen at tale med for børn og unge. Kristian har ansvaret for at den daglige drift og kontakten til kommuner og samarbejdspartnere.

Kristian arbejder i headspace, fordi det giver så meget mening at være en del af et tilbud, der hjælper unge med at tale om de ting, som ingen skal gå at tumle med alene. Kristian er optaget af tidligt at få taget hul på snakken om udfordringer og problemer, inden de vokser sig for store og kommer til at fylde for meget i ungdomslivet.

Kristian er den lykkelige ejer af et gammelt folkevognsrugbrød fra 1968 ? der venter på god tid og en kærlig hånd. Gik i 2016 Caminoen sammen med sin kone. Bor på et lille økolandbrug og har været med til at lave Roskilde festival siden 1980.


Charlotte, ungerådgiver

Charlotte er en af dem, du kan møde i headspace Guldborgsund, hvis du har brug for nogen at tale med.  Charlotte har samtaler med unge. Hun har ansvar for at ansætte frivillige og står desuden for den daglige koordinering af kalenderen og de frivilliges vagtplan, samt står for oplæring af de frivillige. Charlotte er også en af dem, der samarbejder med forskellige fagfolk i kommunen, så kendskabet til headspace kan spredes ud til børn og unge i Guldborgsund.

Charlotte har valgt at arbejde i headspace, fordi hun tror på, at alle har brug for nogen at tale med. Hun brænder for headspaces unikke måde at arbejde med unge; at kunne lytte uden at have en bestemt agenda og at kunne tale med unge på deres præmisser.

Charlotte er et socialt menneske, som elsker at være sammen med venner og familie. Hun elsker indisk mad og har arbejdet i Indien, hvor hun har undervist på skoler i leg og fysiske aktiviteter. Hun er et stort legebarn, som elsker en lille dyst.


Jeanne, ungerådgiver

Jeanne er en af dem du dagligt kan møde i både headspace Guldborgsund og headspace Lolland. Jeanne har samtaler med de unge, og hun er også med til at rekruttere og ansætte frivillige.

Jeanne har tidligere været frivillig i headspace og brænder for arbejdet med børn og unge. Hun mener, at ingen skal føle sig alene med sine problemer, og synes derfor det er vigtigt, at alle børn og unge får mulighed for, at tale med nogen, om de ting der fylder.

Når Jeanne ikke er i headspace-centrene, er hun ude og holde oplæg for fagfolk og på skoler, og gør hvad hun kan, for at unge i Guldborgsund ved, at headspace findes, hvis behovet skulle opstå.

Jeanne kan synge med på stort set alle sange, også de spanske, og elsker at gå til koncerter. Hun er ikke bleg for et spil Politisk Ukorrekt – og synes selv hun er ret god til det.


Gitte, fremskudt medarbejder fra psykiatrien Region Sjælland

Du kan møde Gitte hver tirsdag i headspace Guldborgsund.

Har du spørgsmål vedr. dig selv eller psykiatrien generelt, er du velkommen til at ringe og spørge efter Gitte eller booke en samtale, hvor Gitte deltager.