Headsapce Haderslev
headspace Haderslev

Lavgade 5,
6100 Haderslev

Kontakt:

Ring til os på 92 92 55 88

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs haderslev

Åbningstider:

tirsdag til torsdag
fra kl. 12 – 18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Aabenraa.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Kim Callesen, centerchef 

e-mail: kc@headspace.dk / tlf.: 30151380

Kim er centerchef i Haderlsev og Aabenraa og til dagligt bruger han sin tid på oplæg og på at gøre omverdenen opmærksom på de gode muligheder, børn og unge har for at finde nogen at tale med i headspace. Han er også involveret i en række nationale headspace projekter.

Kim arbejder i headspace, fordi han synes, at børn og unges mentale sundhed er vigtig, og at det er meningsfuldt at stå op hverdag og vide, at vi er en masse headspacere, der hverdag arbejder for den samme gode sag.

Kim er ærkejyde og er født og opvokset i Skagen. Siden har han boet i Midtjylland, Østjylland, Vestjylland og er nu bosiddende i det sønderjyske.


Doris, ungerådgiver

Doris har sin daglige gang i headspace Haderslev og headspace Aabenraa, hvor du kan møde hende i centret til en samtale, eller når hun er med til oplæg på skoler eller andre spændende events. Desuden samarbejder hun med sine kollegaer og de frivillige, når der lægges videoer og andre opslag op på Instagram og Facebook.

Doris har valgt at arbejde i headspace, fordi hun her oplever at kunne gøre en forskel for unge, som har brug for nogen at tale med. Mange unge har det svært og har brug for nogen, der har tid og lyst til at lytte. Derfor er det vigtigt for Doris at møde unge med åbenhed og forståelse og dermed skabe en god og tryg relation.

Doris er vild med at gå lange ture og benytter enhver lejlighed til at vandre i den Sønderjyske natur.


Camilla, ungerådgiver

Camilla er en af dem du kan møde hos headspace Haderslev. Hun har samtaler med unge og er med til at oplære de frivillige i centeret. Du vil også ofte møde Camilla ude til oplæg og workshops, som vi engang i mellem afholder på skoler og hos andre samarbejdspartnere. Derudover bruger Camilla også lidt tid på at lave opslag på vores lokale sociale medier.

Camilla arbejder hos headspace fordi hun brænder for at hjælpe unge, der har det svært. Hun har selv oplevet, hvordan livet kan gøre ondt, og vil derfor gerne være med til at sikre, at ingen unge mennesker skal gå igennem udfordringer, uden at have nogen at tale med. Camilla startede i headspace som frivillig, men er nu blevet en fast del af headspace Haderslev og har været med i opstarten af centret.

Camilla er helt vild med chokolade og spiser det ofte, allerhelst med en kop kaffe eller et glas vin. Hun elsker at løbe og gå ture i skoven, hvor der er helt stille og smuk natur. Hun griner rigtig meget og har til tider en lidt plat humor.


Pia, fremskudt medarbejder fra regionen

Pia har arbejdet med voksne i lang tid og igennem en årrække haft en stor lyst til at tale med og hjælpe unge mennesker, der har det svært.

Det vigtigste for Pia er, den gode og tillidsfulde dialog, sammen med den unge. Hun sidder i headspace Haderslev hver onsdag, og er klar til at møde de unge, hvor de er, og på den måde der giver mening for dem.

Pia er brobygger til psykiatrien og kan hjælpe, hvis der opstår problematikker, der kan have en psykiatrisk karakter. Hun har bred erfaring indenfor samtalesituationer og har været med til at opstarte og afholde unge-grupper for ADHD og ADD ramte unge.

Pia er altid med på sjov og ballade når rum og tid er til det. Dog tænker hun selv at hun er den sjoveste af alle..