Billede 1 Huset Lille L
headspace Helsingør

Lundegade 17B
3000 Helsingør

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 10

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs helsingør

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 12-18

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag kl. 09-18

Se hvordan vi bor

headspace Helsingør har til huse i det fine, orange hus på Lundegade 17b, der kun ligger 5 minutter fra Axeltorv og 10 minutter fra Helsingør station. Bagved er der en hyggelig have og en sø, hvor du kan tage en walk & talk med dine rådigvere, hvis det er det, du har lyst til.

Du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for nogen at tale med, eller bare er nysgerrig på, hvad headspace er, og hvordan vi bor.

Når du kommer ind ad hoveddøren, går du til højre ind i vores lounge-område. Her ligger der bl.a. en masse brochurer og kort fra nogle af kommunens tilbud til børn og unge, som du kan kigge i, hvis du har lyst.

Og ellers er du velkommen til at gå op ad trappen, hvor du vil møde vores fantastiske frivillige, som er klar til at tage imod dig.

Oppe på første sal bliver du mødt af en af vores frivillige. De sidder klar til at tale med dig om lige det, der fylder, det kan være stort eller småt. Det kan være alt mellem himmel og jord – intet er tabu hos headspace Helsingør.

Frivilligrummet på billedet er husets hjerte, hvor der bliver spist frokost, og hvor man hygger sig. Hvis du har lyst til en samtale, bliver du ført videre op gennem huset til et af vores samtalerum.

Vi har tre samtalerum hos headspace Helsingør – her ser du “det blå rum”.

I headspace er en samtale altid dig og to rådgivere, så du får flere perspektiver og flere lyttende ører.

Du vil altid opleve, at vi er nysgerrige, åbne og interesserede i det, som du kommer for at tale om.

Du er både velkommen til at komme en enkelt gang og til at komme 100 gange – anonymt, gratis og fortroligt hver gang.