headspace-Herning-facade-02
headspace Herning

Huset No. 7, Nørregade 7
7400 Herning

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 08

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs herning

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 11-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Herning.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Søren Copsø, centerchef

e-mail: sc@headspace.dk / tlf: 29443833

Søren har det overordnede ansvar for dagligdagens mange gøremål omkring ungeaktiviteter, frivillige samt eksterne samarbejdspartnere inklusiv kommunale forvaltninger og virksomhedsnetværket.

Søren har i mange år været involveret i udvikling af unge mennesker gennem ansættelse og ledelse på ungdomsuddannelser og engagement i den frivillige idræt. Unge mennesker er eksperter på eget liv og rummer mange muligheder for at realisere et godt liv på egne præmisser. Med en anerkendende tilgang deltager vi i headspace som sparringpartner i drøftelserne af, hvilke veje der kan føre til en aktiv tilværelse med lyst til selvrealisering og skabelse af gode relationer til andre mennesker.


Laura, ungerådgiver

Laura er én af dem, du kan møde i headspace Herning. Til dagligt har hun samtaler med unge og er i headspace Herning blandt andet ansvarlig for den interne læringsplatform. Derudover er Laura ofte synlig til events i kommunen.

For Laura er headspace vigtig, idet alle unge fortjener muligheden for at have nogen, der altid kan være på deres side på deres præmisser. Hun synes, det er helt magisk, hvordan headspace kan samle en mangfoldighed af mennesker om at hjælpe unge til at tale om netop deres udfordringer – hvor intet er for stort eller småt.

Laura er tosset med at strikke og sparke lidt fodbold. Hun er gammel speedwaykører.


Marie, ungerådgiver

Marie har til dagligt samtaler med de unge der kommer i headspace. Derudover er en del af hendes arbejde også at samarbejde med de frivillige rådgivere, og at undervise de nye frivillige. Marie er også ansvarlig for at komme ud på skoler og til samarbejdspartnere og holde oplæg og fortælle om, hvad headspace er.

Marie arbejder i headspace fordi at hun brænder dybt for det menneske syn at vi er alle lige, alle lige meget værd og at vi alle har ret til vores forskelligheder, følelser og nogen at tale med om hvad der sker inden i os.. Marie har selv som ung oplevet at have det svært og har derfor selv prøvet hvor stor en rolle det kan have i ens liv at have nogen at tale med, nogen der lytter. Det at blive set og hørt. Det er derfor nu med stor stolthed, at hun får lov til selv at have den rolle.

Marie elsker farver, spraglet tøj og blomster og er altid omgivet af regnbuer, feer og enhjørninger. Og så kan hun sagtens finde på at nynne julesange på alle tidspunkter af året.


Sanne, ungerådgiver 

Sanne er en af dem du kan møde hos headspace Herning. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige.

Sanne arbejder hos headspace, fordi hun mener at det er vigtigt at de unge har et sted hvor de trygt kan komme og tale om det som fylder. At ingen skal gå med problemerne alene. Sanne ved vigtigheden i at kunne tale om det som fylder. At få sat ord på, så det ikke vokser sig så stort, at den unge ikke kan overskue det og bruger nogle uhensigtsmæssige strategier, til at løse udfordringen.

Sanne er først tilgængelig efter dagens første kop kaffe.