facade
headspace Hjørring

Amtmandstoften 2, st.
9800 Hjørring

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 71

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs hjørring

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Vores telefoner er åbne
mandag kl. 10-15
tirsdag til torsdag kl. 10-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Hjørring.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Line Brix Madsen, Centerchef

e-mail: lm@headspace.dk / tlf. 53610487

Mød Line, som er vores centerchef i headspace Aalborg, Hjørring og Mariagerfjord! Hun er med til at sikre, at det hele kører rundt og at alle trives, og samtidig arbejder hun kontinuerligt med at kvalitetssikre vores rådgivning!

Line fortæller lidt om sit arbejde og baggrund i headspace:

“Jeg har været med i headspace siden vi slog dørene op for første gang og det er bare enormt meningsfuldt for mig at være en del af. Jeg er optaget af, at alle unge fortjener et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at drømme og udvikle sig og hvor det samtidig skal være okay at tale om det, der fylder og kan være svært. Vores vision er, at ingen børn og unge skal gå alene med deres problemer og derfor er jeg enormt stolt over, at være en del af headspace, hvor unge, uanset hvem de er og hvad de bakser med, gratis og anonymt kan få nogen at tale med og hvor vores super seje og kompetente frivillige altid står klar sammen med de lønnede medarbejdere.

De frivillige er motoren i headspace og jeg er blevet blæst bagover af frivilligheden og hvad den kan i headspace og de inspirerer mig hver dag, hvilket jeg ikke ville være foruden”.


Ida, ungerådgiver

I headspace møder du Ida, der både har ungesamtaler og gruppeforløb. Ida har desuden fokus på at skabe et godt miljø i centret.

Ida mener, at headspace giver et trygt rum for alle børn og unge der ønsker nogen at tale med, hvortil det for Ida betyder meget, at følge udviklingen og den positive forskel samtaleforløb kan give.

Ida læser på socialrådgiveruddannelsens 6. semester og har en stor interesse i at hjælpe og guide børn og unge igennem de ting, der kan være svære. Vigtigheden i at få italesat hvad der er svært, er for Ida det der kan gøre en stor forskel for netop dig.

Ida gik til svømning i et par år som barn. Hun lærte først at svømme som 18-årig.

Rikke, fremskudt kommunal medarbejder

Rikke er en af dem du kan møde hos headspace Hjørring. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige.

Hun arbejder hos headspace, fordi hun mener at ingen unge skal gå med ting for dem selv, der kan give mavepine. Rikke mener at alle unge fra tid til anden kan have brug for at have en neutral voksen at tale med om de ting de ser og oplever.

Rikke har arbejdet med unge i 15 år og herigennem oplevet, hvor vigtigt det kan være, at have nogle at tale med om de oplevelser og følelser man har. Hun har set hvor stor forskel det gør, når man får sagt tingene højt og delt dem med en anden, uanset hvad det er, man går med.

Rikke går meget op i at møde den unge i øjenhøjde og på deres præmisser, og vil gerne give unge mulighed for at tale om både store og små ting og få sat ord på de tanker, man kan gå med.

Rikke kan godt lide at danse mærkelige sjove danse, og så synger hun forfærdeligt.