facade
headspace Hjørring

Amtmandstoften 2, st.
9800 Hjørring

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 71

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs hjørring

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Vores telefoner er åbne
mandag kl. 08-15
tirsdag til torsdag kl. 08-18
fredag kl. 08-12

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Hjørring.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Jesper Overgaard Andersen, centerchef

e-mail: joa@headspace.dk / tlf. 81417471

Jesper er centerchef i Hjørring og vores lokale “anfører”, som brænder for at styrke de unges trivsel og mentale sundhed. Han er handlekraftig og tillidsskabende og har qua sine forskellige erfaringer med unge en stor forståelse for unges hverdag og de forskelligartede udfordringer, som unge bokser med.

Jesper har det overordnede ansvar for centrene og har den tætte kontakt med kommunerne og samarbejdspartnere. Jesper sørger samtidig for, at centrene kører optimalt, sikrer et godt frivilligmiljø og ikke mindst mødes han med de unge i centret og ude på skolerne.

Jesper går langt for at tingene lykkes. I en periode, hvor sønnens fodboldhold var “lukningstruet”, trådte Jesper til som træner. En mindre detalje er, at Jesper er elendig fodboldspiller, som ikke altid har styr alle reglerne. Holdet blev reddet, men Jesper er stadig ikke god til fodbold.


Lise, ungerådgiver

Til daglig er Lise en af de faste medarbejdere som du kan møde i centret i Hjørring. Du kan også møde Lise ude på vores satellitstationer og når vi er ude og holde oplæg. Der ud over står Lise primært for de lokale sociale medier, i tæt samarbejde med de frivillige, samt for vores interne uddannelsesplatform.

Lise arbejder i headspace fordi hun ønsker at gøre en forskel for børn og unge. Ingen børn skal vokse op uden at have nogen de kan snakke med og føle sig trygge hos. Den person vil Lise gerne være for de børn og unge hun møder, da hun mener, det er en vigtig grundsten for at børn og unge kan få et godt liv fremadrettet.

Lise elsker alle engelsktalende udgaver af Den Store Bagedyst, men hader den danske.


Jonas, ungerådgiver

Jonas er en af dem du kan møde i headspace Hjørring. Jonas arbejder med unge i samtaler, holder oplæg omkring headspace, har tæt samarbejde med frivillige og samarbejdspartnere omkring headspace. Herudover er han koordinator for en gruppen “headspace-lørdag”.

Jonas er i headspace, fordi han gerne vil hjælpe de mange unge mennesker, som står svære steder i deres liv. Jonas vil gerne hjælpe disse unge mennesker så godt videre som muligt, og han mener, at der ikke er et bedre sted at gøre det end i headspace. Han synes, at effekten af at unge får nogle at tale med, som de ikke kender i forvejen, er guld værd, da det hjælper de unge at få talt med andre, så de ikke holder noget tilbage og kan komme godt videre.

Jonas blev årets kattedronning til fastelavn i folkeskolen 4 år i træk.


Kicki, ungerådgiver

Kicki arbejder i Headspace, fordi hun mener, at konceptet om at have “nogen at tale med” og at “ingen problemer er for små” er nogle rigtig gode og vigtige pointer. Hun mener, at det er vigtigt for alle at blive mødt i øjenhøjde og med respekt for, hvad der fylder i hverdagen. Hun synes derfor, at headspace er et unikt tilbud til unge, som har brug for en at tale med.

Kicki læser på 5 semester i Sociologi og har en stor interesse for, hvordan børn og unges identitet skabes, på baggrund af det samfund de lever i. I den forbindelse finder hun det interessant, hvordan headspace kan hjælpe børn og unge igennem ungdomsårene. 

Når Kicki ikke er i headspace eller læser, så bruger hun størstedelen af sin fritid på at hækle sjove dyr.


Ida, ungerådgiver

I headspace møder du Ida, der både har ungesamtaler og gruppeforløb. Ida har desuden fokus på at skabe et godt miljø i centret.

Ida mener, at headspace giver et trygt rum for alle børn og unge der ønsker nogen at tale med, hvortil det for Ida betyder meget, at følge udviklingen og den positive forskel samtaleforløb kan give.

Ida læser på socialrådgiveruddannelsens 6. semester og har en stor interesse i at hjælpe og guide børn og unge igennem de ting, der kan være svære. Vigtigheden i at få italesat hvad der er svært, er for Ida det der kan gøre en stor forskel for netop dig.

Ida gik til svømning i et par år som barn. Hun lærte først at svømme som 18-årig.

Rikke, fremskudt kommunal medarbejder

Rikke er en af dem du kan møde hos headspace Hjørring. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige.

Hun arbejder hos headspace, fordi hun mener at ingen unge skal gå med ting for dem selv, der kan give mavepine. Rikke mener at alle unge fra tid til anden kan have brug for at have en neutral voksen at tale med om de ting de ser og oplever.

Rikke har arbejdet med unge i 15 år og herigennem oplevet, hvor vigtigt det kan være, at have nogle at tale med om de oplevelser og følelser man har. Hun har set hvor stor forskel det gør, når man får sagt tingene højt og delt dem med en anden, uanset hvad det er, man går med.

Rikke går meget op i at møde den unge i øjenhøjde og på deres præmisser, og vil gerne give unge mulighed for at tale om både store og små ting og få sat ord på de tanker, man kan gå med.

Rikke kan godt lide at danse mærkelige sjove danse, og så synger hun forfærdeligt.