facade
headspace Horsens

Skolegade 7
8700 Horsens

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 05

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs horsens

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 11-18

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag kl. 09-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Horsens.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Susanne Mathiesen, centerchef

e-mail: sm@headspace.dk / tlf. 22348851

Som centerchef sikrer Susanne medarbejdere og frivilliges trivsel, således de er i stand til at yde deres allerbedste til gavn for børn og unge, ligesom de sammen sikrer, at centret driftes på god og fremsynet vis. Hun deltager sammen med de øvrige centerchefer i headspace i planlægning og sikring af, hvorledes headspace skal fungere.

Susanne arbejder i headspace for at være med til at sikre gode tilbud til børn og unge i hele danmark; Tilbud som gør en målbar forskel for alle unge.

Susanne er vild med at strikke, cykle og synge i band. Hun er blevet smidt ud af et gospelkor!


Heidi, ungerådgiver 

Heidi er ungerådgiver og supervisor og en del af den daglige drift af ungerådgivningen og står til rådighed for faglig sparring og supervision til de frivillige og ansatte. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med de frivillige. Derudover er Heidi ansvarlig for kontakten og samarbejdet på skolerne. Derfor vil du oftest møde hende, når vi er ude og holde oplæg.

Det vigtigste for Heidi er, at bidrage til at alle unge har mulighed for, at tale med nogen og mødes med respekt, nærhed og ærlighed.

Heidi holder af kunst, ræs på Jyllandsringen og nyder at gå til koncert.