facade
headspace Horsens

Skolegade 7
8700 Horsens

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 05

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs horsens

Åbningstider:

Mandag til torsdag
kl. 11-18

Vores telefoner er åbne
mandag til torsdag kl. 09-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Horsens.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Susanne Mathiesen, centerchef

e-mail: sm@headspace.dk / tlf. 22348851

Som centerchef sikrer Susanne medarbejdere og frivilliges trivsel, således de er i stand til at yde deres allerbedste til gavn for børn og unge, ligesom de sammen sikrer, at centret driftes på god og fremsynet vis. Hun deltager sammen med de øvrige centerchefer i headspace i planlægning og sikring af, hvorledes headspace skal fungere.

Susanne arbejder i headspace for at være med til at sikre gode tilbud til børn og unge i hele danmark; Tilbud som gør en målbar forskel for alle unge.

Susanne er vild med at strikke, cykle og synge i band. Hun er blevet smidt ud af et gospelkor!


Peter, ungerådgiver

Peters hovedopgave er at have samtaler med de unge, som har brug for nogen at tale med. Udover hovedopgaven er han også den ansvarshavende i Horsens-afdelingen for den interne læringsplatform.

Peter synes, at headspace er et unikt tiltag for unge. Det er det her område, som Peter både personligt og fagligt brænder for, idet han er drevet af at gøre en forskel for unge med udfordringer, da han selv har mærket på egen krop, hvordan det er at have en noget tumultarisk opvækst og ungdom. Peter ved om nogen, hvor svært det er at kæmpe med, men samtidig er han et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre at komme godt ud på den anden side.

Peter kan godt lide at skrive digte og lyrik.


Elsebeth, ungerådgiver

Elsebeth har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige. Derudover er Elsebeth ansvarlig for vores lokale sociale medier og det er ofte hende du kan møde, når vi er ude og holde oplæg.

Elsebeth arbejder hos headspace fordi, hun i sin barndom oplevede grov mobning og tabet af sin bror. Hun har oplevet, hvor vigtigt det er at tale om de følelser, man sidder med, og hvor stor en forskel det gør, når man får sat ord på de tanker, man går med. Elsebeth vil derfor gerne være en del af holdet, der møder unge i øjenhøjde og give dem mulighed for at sætte ord på og tale om stort og småt.

Elsebeth hører i det skjulte dansk top-musik og synger også gerne med.


Heidi, ungerådgiver 

Heidi er ungerådgiver og supervisor og en del af den daglige drift af ungerådgivningen og står til rådighed for faglig sparring og supervision til de frivillige og ansatte. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med de frivillige. Derudover er Heidi ansvarlig for kontakten og samarbejdet på skolerne. Derfor vil du oftest møde hende, når vi er ude og holde oplæg.

Det vigtigste for Heidi er, at bidrage til at alle unge har mulighed for, at tale med nogen og mødes med respekt, nærhed og ærlighed.

Heidi holder af kunst, ræs på Jyllandsringen og nyder at gå til koncert.


Luisa, ungerådgiver

Som ungerådgiver og kommunikationskoordinator indgår Luisa som en del af den daglige drift af ungerådgivningen og står til rådighed for faglig sparring. Derudover er Luisa ansvarlig for kommunikationen på de sociale medier, og hun er med til at uddanne nye frivillige.

Luisa arbejder i headspace, fordi hun brænder for at give børn og unge den lyttende person, som hun selv manglende, da hun stod i små som store udfordringer, da hun selv var teenager. Luisa ønsker at være med til at skabe et rum for udvikling af unges autonomi, livsduelighed og -glæde, som foregår på de unges præmisser.

Luisa bestræber sig på, at dagene aldrig kommer til at ligne hinanden, og hun elsker at gøre kedelige grå hverdage til noget helt særligt ved at gøre små ting, som gør en forskel. Det kan f.eks. være at bage en kage og at høre en anden type musik mm.