Facade hs Hvidovre
headspace Hvidovre

Hvidovrevej 253B, 1. sal
2650 Hvidovre

Kontakt:

Ring til os på 25 97 31 63

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs hvidovre

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Hvidovre.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Søndergaard, centerchef

e-mail: mso@headspace.dk / tlf. 53510068

Mette er centerchef i headspace Rødovre, Hvidovre og Albertslund og har det overordnede ansvar for centrene. Hun arbejder med at kvalitetssikre og udvikle vores tilbud, har kontakten til samarbejdspartnere og sørger for at ansatte og frivillige trives.

Mette har altid været optaget af og beskæftiget sig med ungeområdet. Hun føler sig inspireret af unges livsverden og ønsker, at det skal være okay at tale om netop det, der fylder. Unge skal have et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at udforske sig selv, blive klogere på sig selv og have håb og drømme for fremtiden.

Mette har spist hval og er tosproget med sønderjysk som modersmål.


Naja, Ungerådgiver

Naja er ungerådgiver i headspace Hvidovre, hvor hun blandt andet har samtaler med unge i huset, samt arbejder med koordinering og sparring af frivillige. Derudover har Naja ansvaret for synlighedsarbejde i kommunen, hvilket indebærer, at hun afholder oplæg på skoler og for fagfolk, samt løbende står for events i kommunen med henblik på at udbrede viden om headspace til så mange som muligt. 

Naja arbejder i headspace, fordi hun brænder for unges ret til at blive mødt med anerkendelse, og muligheden for at kunne tale åbent om de ting, som kan gøre livet svært. Dertil er hun særligt optaget af, hvordan man kan bruge motivation til at skabe positiv forandring.

Naja elsker fantasy bøger og er lidt af en bognørd. Ofte er hun derfor at finde ude på lange gåture med en god lydbog i ørene.


Shaymaa, ungerådgiver

Shaymaa er ungerådgiver i headspace Hvidovre, hvor hun blandt andet står for husets daglige drift, ungesamtaler og frivilligkoordinering. Desuden har hun særligt ansvar for at kvalitetssikre rådgivningen og støtte op om frivilliggruppen. Hun støtter ligeledes op om synlighedsaktiviteter for at udbrede kendskabet til headspace Hvidovre.

Shaymaa arbejder i headspace, fordi hun brænder for at gøre en forskel for andre og motiveres af dialogen med børn og unge. Hun er særligt optaget af mental og fysisk sundhed og har en stor drivkraft inden for aftabuisering af ensomhed, psykiske lidelser og andre sårbare mentale tilstande. Endvidere har hun store drømme om at bidrage til, at psykiske lidelser opdages tidligere og ønsker at forbedre vilkårene for børn og unge, der er udsatte og sårbare eller blot mangler nogen at tale med.

Shaymaa er noget af et sprogøre og kan tale 5 forskellige sprog. Alligevel vil hun vove den påstand, at man altid kan lære sig et nyt.


Michelle, ungerådgiver og kommunal ansat

Michelle er headspaces kommunale medarbejder, hvilket betyder, at når hun ikke er i Headspace, arbejder hun som kontaktperson for unge i Hvidovre kommune.

Michelle arbejder i headspace som en del af hendes arbejde i Hvidovre kommune. Hun er særligt optaget af, at give børn og unge et rum der er deres, hvor de kan tale om lige præcis det, de har brug for at tale om.

Få ved det, men Michelle var lidt at en counter strike spille nørd i sine yngre dage, selvom hun også elsker at gå med neglelak og kjole