Velkommen til vores nye hjemmeside! Hjælp os med at gøre den endnu bedre: klik her for at gøre os opmærksom på fejl eller mangler. Tusind tak.

Facade
headspace Hvidovre

Hvidovrevej 253B, 1. sal
2650 Hvidovre

Kontakt:

Ring til os på 25 97 31 63

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs hvidovre

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Hvidovre.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Søndergaard, centerchef

e-mail: mso@headspace.dk / tlf. 53510068

Mette er centerchef i headspace Rødovre, Hvidovre og Albertslund og har det overordnede ansvar for centrene. Hun arbejder med at kvalitetssikre og udvikle vores tilbud, har kontakten til samarbejdspartnere og sørger for at ansatte og frivillige trives.

Mette har altid været optaget af og beskæftiget sig med ungeområdet. Hun føler sig inspireret af unges livsverden og ønsker, at det skal være okay at tale om netop det, der fylder. Unge skal have et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at udforske sig selv, blive klogere på sig selv og have håb og drømme for fremtiden.

Mette har spist hval og er tosproget med sønderjysk som modersmål.


Marie, ungerådgiver

Marie er ansvarlig for synligheden i headspace Hvidovre. Det vil sige, at hun, udover at have rådgivningssamtaler, holder oplæg på skolerne og afholder arrangementer, eller tager ud på lærermøder og fortæller om headspace, og hvad vi kan tilbyde. Derfor er det også hende, du skal have fat i, hvis du er fagperson og gerne vil samarbejde med headspace Hvidovre.

Marie arbejder i headspace, fordi hun mener, at det er vigtigt at tale om de ting, der er svære. Vi oplever alle at have det svært engang i mellem, og Marie vil gerne være med til at gøre det mindre tabubelagt at søge hjælp og sige højt, når man har brug for hjælp.

Marie havde et kælelam ved navn Gøjser, da hun voksede op, som hun blandt andet tog med i skole og fodrede med sutteflaske.


Katrin, daglig ansvarlig ungerådgiver

Katrin er en af dem, du til daglig kan møde i headspace Hvidovre. Her har hun samtaler med unge og står desuden for den daglige koordinering af kalenderen og de frivilliges vagtplan. Katrin er også en af dem, der samarbejder med forskellige fagfolk i kommunen, så kendskabet til headspace kan spredes ud til børn og unge i Hvidovre og omegn.

Katrin arbejder i headspace, fordi hun brænder for headspaces unikke måde at arbejde med unge; at kunne lytte uden at have en bestemt agenda og at kunne tale med de unge på deres præmisser.

Ved fuldmåne kan man opleve Katrin lave ormen på dansegulvet.