Facade hs Hvidovre
headspace Hvidovre

Hvidovrevej 253B, 1. sal
2650 Hvidovre

Kontakt:

Ring til os på 25 97 31 63

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs hvidovre

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Hvidovre.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Søndergaard, centerchef

e-mail: mso@headspace.dk / tlf. 53510068

Mette er centerchef i headspace Rødovre, Hvidovre og Albertslund og har det overordnede ansvar for centrene. Hun arbejder med at kvalitetssikre og udvikle vores tilbud, har kontakten til samarbejdspartnere og sørger for at ansatte og frivillige trives.

Mette har altid været optaget af og beskæftiget sig med ungeområdet. Hun føler sig inspireret af unges livsverden og ønsker, at det skal være okay at tale om netop det, der fylder. Unge skal have et godt ungdomsliv, hvor der er plads til at udforske sig selv, blive klogere på sig selv og have håb og drømme for fremtiden.

Mette har spist hval og er tosproget med sønderjysk som modersmål.


Katrin, daglig ansvarlig ungerådgiver

Katrin er en af dem, du til daglig kan møde i headspace Hvidovre. Her har hun samtaler med unge og står desuden for den daglige koordinering af kalenderen og de frivilliges vagtplan. Katrin er også en af dem, der samarbejder med forskellige fagfolk i kommunen, så kendskabet til headspace kan spredes ud til børn og unge i Hvidovre og omegn.

Katrin arbejder i headspace, fordi hun brænder for headspaces unikke måde at arbejde med unge; at kunne lytte uden at have en bestemt agenda og at kunne tale med de unge på deres præmisser.

Ved fuldmåne kan man opleve Katrin lave ormen på dansegulvet.


Sophie, ungerådgiver

Sophie er ungerådgiver og har samtidig ansvar for synlighed i kommunen. Det betyder, at hun udbreder kendskabet til headspace i Hvidovre ved at holde oplæg, lave arrangementer og samarbejde med forskellige fagpersoner. Hun vil hjertens gerne fortælle vidt og bredt om headspace til alle, der er interesserede i at høre om det.

Sophie arbejder i headspace, fordi hun mener, at børn og unge har ret til at blive taget alvorligt og forstået, uanset om deres bekymringer er små eller store. Hun brænder for at give børn og unge et fordomsfrit rum, hvor de bliver mødt med forståelse og nysgerrighed og hverken skal præstere eller bedømmes. Hun er meget optaget sociale dynamikker mellem mennesker og af at skabe sunde fællesskaber for børn og unge.

Sophie kan altid finde den korteste rute på cykelstien og et ledigt spot på dansegulvet, men aldrig sine nøgler.


Michelle, ungerådgiver og kommunal ansat

Michelle er headspaces kommunale medarbejder, hvilket betyder, at når hun ikke er i Headspace, arbejder hun som kontaktperson for unge i Hvidovre kommune.

Michelle arbejder i headspace som en del af hendes arbejde i Hvidovre kommune. Hun er særligt optaget af, at give børn og unge et rum der er deres, hvor de kan tale om lige præcis det, de har brug for at tale om.

Få ved det, men Michelle var lidt at en counter strike spille nørd i sine yngre dage, selvom hun også elsker at gå med neglelak og kjole