hs kalundborg 1
headspace Kalundborg

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Alle 11
4400 Kalundborg

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 79

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs kalundborg

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18
Telefonen er åben mandag 10-15, tirsdag - torsdag 10-18 og fredag 10-13

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Kalundborg.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Truesen, centerchef 

e-mail: mt@headspace.dk / tlf. 53733012

Mette har en baggrund som folkeskolelærer. Hun har også læst pædagogisk sociologi og har gennem uddannelse og job altid haft stor interesse for børne- og ungeområdet. Mette har en bred erfaring med frivillighed, og hun har også arbejdet som frivillig i bl.a. Børns Vilkår, Red Barnet, været aktiv partipolitisk og sidder i mange forskellige bestyrelser.

Mette har sjældent samtaler med unge, men arbejder med ledelse herunder frivilligledelse, samarbejdet med kommuner og regionen og ikke mindst, så arbejder hun med udviklingen af headspace. Mette elsker sit arbejde, da hun synes, det giver mening at skabe rammerne for bedre trivsel for de unge.

Mette elsker (næsten) alle sange i Højskolesangbogen og bruger enhver anledning til fællessang.


Jonas, daglig ansvarlig ungerådgiver

Jonas er som daglig ansvarlig ungerådgiver ansvarlig for, at alle føler sig godt tilpas i vores center. Det gælder både de frivillige, kollegaer og ikke mindst de unge, der kommer hos os. Jonas har det store overblik over koordineringsopgaver som eks. vagtplaner for de frivillige og står også for aktiviteter og samarbejde ud af huset. Du kan naturligvis også møde Jonas til en samtale eller i vores loungeområde.

Jonas er en del af headspace, fordi han brænder for at gøre en forskel for de unge og er kæmpe fan af, at der findes et nu-og-her-tilbud som headspace. Han mener det er vigtigt, at alle problemstillinger tages seriøst og kan tages i opløbet, inden de vokser sig store og bliver altoverskyggende. Jonas ved, hvor vigtigt det er at tale om følelser og tanker, som man tumler med, og hvor stor en forskel det kan gøre, når man får sat ord på og samtidig føler sig lyttet til.

Jonas har boet syv år i et hus med eget tårn – dog uden tilfangetagende prinsesser.


Yasemin, ungerådgiver og synlighedsmearbejder

Yasemin er ved at stable et nyt center op i Kalundborg, hvor det hele stadig er meget nyt. Yasemin er med til at synliggøre headspace Kalundborg, hun rekrutterer frivillige og samtidig en del af den daglige drift i Kalundborg, hvor hun vil være med til at afholde samtaler med børn og unge.

Yasemin er drevet af at gøre en forskel for børn og unge, det at kunne rykke bare lidt til personen overfor, er en kæmpe motivationsfaktor for hende. For Yasemin er det rigtig vigtigt, at specielt børn og unge har nogen at tale med, derfor har Yasemin valgt at arbejde hos headspace, så hun kan sikre sig, at børn og unge har et tilbud og hvor hun selv kan være med til at gøre en forskel.

Yasemin elsker koreansk og K-drama (Korean drama), derfor er hun i gang med at lære koreansk ved at se koreanske serier samtidig er hun i fuld sving med at lave sin egen koreanske ordbog.