Foran
headspace København

Ravnsborggade 2-4, 4. sal
2200 København N

Kontakt:

Ring til os på 53 73 30 01

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs københavn

Åbningstider:

Mandag til onsdag kl. 12 - 19
Torsdag (kun åbent på telefonen) kl. 12 - 16

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace København.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel samt fremdriften og udviklingen i centrene til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace, fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært, og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikrer tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt!


Natashja, daglig ansvarlig ungerådgiver

Som daglig ansvarlig ungerådgiver og frivilligkoordinator, sørger Natashja for at både frivillige og kollegaer føler sig godt tilpas og klar til at have samtaler med de unge. Natashja har det store overblik over koordineringsopgaver som fx vagtplaner for de frivillige og møder for de ansatte. Hun er også supervisor for de frivillige i headspace København.

Natashja arbejder i headspace, fordi hun har en grundlæggende tro på, at det er afgørende for børn og unge, at have et sted, hvor de kan komme ud med alt det, der fylder i hovedet – stort som småt – og fordi det har stor personlig betydning for hende at være en del af sådan et sted. 

Når en genstand kommer flyvende mod Natashja, er hendes forsvarsmekanisme at lukke øjnene i stedet for at prøve at gribe den. Det er hverken særlig kønt eller hensigtsmæssigt, kan vi godt afsløre.   


Nanna, ungerådgiver

Nanna indgår som en del af den daglige drift af ungerådgivningen, hvor hun bl.a. er til rådighed for faglig sparring. Derudover arbejder Nanna med frivilligrekruttering og afholder i den forbindelse informationsaftener og modtager samt gennemgår frivilligansøgninger.

Nanna har selv mærket hvor ensomt og tungt det kan føles, at holde sine tanker for sig selv og hvilke konsekvenser det over tid kan have med sig. Nanna har bl.a. fundet sig selv i usunde kæresterelationer og har arbejdet med nogle af følgerne heraf.

Nanna arbejder i headspace, fordi at hun vil være med til at skabe et fordomsfrit rum, hvor de unge bliver mødt af nærvær og får muligheden for, at sætte ord på deres tanker og følelser. Nanna håber, at de erfaringer de unge gør sig i headspace, på sigt kan bidrage til en mere åben samtale kultur i nogle af de miljøer, de unge finder sig selv i.

Nanna elsker at dykke ned i de melankolske tekster i dansk hiphop/rap, men for Nanna er der nu alligevel intet, der slår teksten i temasangen til Hodja fra Pjort.


Louise, ungerådgiver 

Louise arbejder blandt andet med synlighed, og er ofte ude og holde oplæg for unge, fagpersoner og andre der gerne vil høre om headspace. Louise er også med til at uddanne de frivillige og klæde dem på til at have samtaler i headspace.

Louise arbejder i headspace, fordi hun synes det er rigtig vigtigt, at alle unge kan få mulighed for at tale med nogen om de ting der fylder i deres liv. Hun er optaget af de store pres, der er på ungdommen og ønsker at headspace er et rum, hvor man bare kan være, dér hvor man og sige det, som man har brug for at sige.

Louise har ofte problemer med at komme ind på arbejde, fordi hun ofte bytter rundt på dørkoden og pinkoden til sit dankort.