Foran
headspace Lyngby-Taarbæk

Jernbanepladsen 22
2800 Kongens Lyngby

Kontakt:

Ring til os på 81 41 74 70

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs lyngby-taarbæk

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Lyngby-Taarbæk.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Christian Lund, centerchef

e-mail: cl@headspace.dk / tlf. 53610385

Christian er centerchef for fem headspace-afdelinger i Region Hovedstaden. Her har han det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten af rådgivningen, personaletrivsel samt fremdriften og udviklingen i centrene til gavn for de børn og unge, som kommer i centrene.

Christian arbejder i headspace, fordi han brænder for at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har nem og lige adgang til tidlig hjælp og støtte, når livet er svært, og man som ung har brug for nogen at tale med. Christian er optaget af, hvordan man sikrer tidlig hjælp og støtte til unge, inden problemerne vokser sig store, at der bliver brug for mere gennemgribende foranstaltninger, herunder behandling.  

Christian elsker sovs, som indeholder æg, smør og bearnaiseessens – særligt hvis den ikke er skilt!


Jonas, daglig ansvarlig ungerådgiver

Jonas er en af dem du kan møde hos headspace Lyngby-Taarbæk. Jonas bruger det meste af hans tid i headspace på at sørge for at hverdagen kører, at de frivillige har det godt og på samtaler. Når Jonas ikke er i headspace centeret er han ude og holde oplæg og gøre hvad han kan for at unge i Lyngby-Taarbæk ved at headspace findes.

Jonas arbejder hos headspace fordi, han er optaget af at der findes hjælp til unge som er let tilgængelig og i øjenhøjde. Grundlæggende synes han at det er utroligt meningsfuldt at have en hverdag der består af at være med til at skabe nogle gode rammer for at mennesker der har lyst til at hjælpe kan sættes sammen med mennesker der har brug for hjælp eller støtte. Desuden anser han det som et stort privilegie at blive inviteret ind i så mange unge menneskers tanker og refleksioner omkring deres liv.

Jonas elsker alt Star Wars. Han er p.t. oppe på at have læst 9 Star Wars bøger, set alt der er produceret til film og tv og har endda lavet sit eget Star Wars julepynt.


Kamilla, ungerådgiver og frivilligkoordinator 

Kamilla er en af dem du kan møde hos headspace Lyngby. Hun har samtaler med unge og arbejder tæt sammen med vores frivillige. Derudover er Kamilla ansvarlig for at koordinere de frivilliges vagter og sørge for at de har det godt, når de er på arbejde i headspace Lyngby.

Kamilla har selv været frivillig i headspace København i fire år, hvor hun opdagede hvor stor en forskel det gør for unge, når de får sat ord på deres tanker og følelser. Især når det sker på deres præmisser. Hun er derfor glad for at fortsætte det gode arbejde med børn og unge – bare med endnu flere timer til rådighed!

Kamilla elsker brætspil med vennerne og især dem, hvor man skal være lidt strategisk og bruge de små grå. Hun har bl.a. lige reddet verden fra en pandemi i brætspillet Pandemic Legacy (season 2).