REIMAGINING Youth Mental Health – IAYMH 2022

International konference om unges mentale sundhed skal afholdes i København

Det er med stor begejstring, at Det Sociale Netværk / headspace Danmark er vært for den næste store International Association for Youth Mental Health-konference i Øksnehallen fra d. 29. september ? 1. oktober 2022.

Sammen med førende eksperter, organisationer fra hele verden og naturligvis masser af input fra unge sætter vi fokus på unges mentale sundhed.

Vi opfordrer alle til allerede nu at sætte kryds i kalenderen. Det er muligt at registrere sig til at modtage løbende information her, ligesom vi også sørger for at lægge opdateringer og informationer ud på vores hjemmeside.


DER ER ÅBENT FOR TILMELDINGER!

The IAYMH Executive Committee og Det Sociale Netværk / headspace Danmark åbner nu op for tilmeldinger til International Youth Mental Health-konference REIMAGINE YOUTH MENTAL HEALTH i København fra den 29. september – 1. oktober 2022

På konferencen får du mulighed for at opleve verdens førende forskere, eksperter og engagerede unge sammen sætte fokus på den mentale mistrivsel hos ungdommen.

Som deltager får du mulighed for at få den nyeste viden inden for unges mentale trivsel og samtidig være med til at udvikle løsningerne igennem debatter og workshops.

Og vigtigst at alt hvor vi inddrager unges stemme i alle debatter, speaks og workshops, så vi SAMMEN med dem kan skabe forandring.

Læs mere og tilmeld dig allerede nu herunder:IAYMH

The International Association for Youth Mental Health (IAYMH) er en medlemsbaseret organisation for professionelle og fagfolk, organisationer, meningsdannere, unge mennesker og deres forældre. IAYMHs mission er at ændre den måde, hvorpå det globale samfund italesætter unge og deres mentale helbred.

Det betyder, at alle tilbud målrettet unge skal være afstemt med deres alder, og hvor de befinder sig i livet, og at alle unge har en aktiv rolle i at beslutte, hvad der er bedst for dem.

Hver andet år afholder IAYMH en international konference i en global storby. Det vigtigste ved disse konferencer er, at de bliver planlagt og afholdt i partnerskab med unge mennesker