indgang m frivillige
headspace Slagelse

Klingeberg 2, 2. tv.
4200 Slagelse

Kontakt:

Ring til os på 25 97 43 44

Skriv til os her

Send en sms gratis til os på 1403
- husk at starte din besked med hs slagelse

Åbningstider:

Tirsdag til torsdag
kl. 12-18

Mød os

Her kan du se og læse lidt om de medarbejdere, du kan møde i headspace Slagelse.

Du vil også møde en masse frivillige – de er selve grundlaget for headspace. Vi er flere end 600 frivillige og du kan møde nogle af dem her og læs mere om, hvordan du selv kan blive frivillig her


Mette Truesen, centerchef 

e-mail: mt@headspace.dk / tlf. 53733012

Mette har en baggrund som folkeskolelærer. Hun har også læst pædagogisk sociologi og har gennem uddannelse og job altid haft stor interesse for børne- og ungeområdet. Mette har en bred erfaring med frivillighed, og hun har også arbejdet som frivillig i bl.a. Børns Vilkår, Red Barnet, været aktiv partipolitisk og sidder i mange forskellige bestyrelser.

Mette har sjældent samtaler med unge, men arbejder med ledelse herunder frivilligledelse, samarbejdet med kommuner og regionen og ikke mindst, så arbejder hun med udviklingen af headspace. Mette elsker sit arbejde, da hun synes, det giver mening at skabe rammerne for bedre trivsel for de unge.

Mette elsker (næsten) alle sange i Højskolesangbogen og bruger enhver anledning til fællessang.


Mathilde, ungerådgiver 

Mathilde er foruden at være ungerådgiver, den som står for synlighed- og brobygningsarbejdet i headspace Slagelse. Hun holder bl.a. oplæg på uddannelsesinstitutioner, kulturhuse, ungdomsklubber mm., ligesom hun går til møder med andre NGO-er og interessante samarbejdspartnere. Hun vil ofte være den du møder på din skole eller i din kantine.

Mathilde arbejder hos headspace, fordi hun synes det er vigtigt, at børn og unge har muligheden for at få en tryg base, hvor der er plads til at tale om alt fra store til små problemer. Kombinationen af at være noget for andre, samtidig med at blive klogere på ungdommens udfordringer, er den brændende faktor for Mathilde.

Når Mathilde ikke er i headspace, bruger hun meget tid på at være aktiv. Så længe der er tempo på aktiviteten, så hun kan få et energi-boost, er dagen reddet.


Amalie, ungerådgiver

Til dagligt er Amalie ungerådgiver og står klar til at holde samtaler med de børn og unge, som kommer i headspace Slagelse. Derudover er Amalie ansvarlig for frivilligkoordineringen i centeret, hvorfor hun til dagligt er i kontakt med alle de skønne og seje frivillige, der er tilknyttet headspace Slagelse.

Amalie arbejder i headspace, fordi hun gerne vil bidrage til at alle unge har et trygt sted at gå hen – både med mindre hverdagsproblemer, men også hvis alt andet ramler. Amalie finder det vigtigt, at alle børn og unge har adgang til et lyttende øre og skulder at græde ud ved, hvilket gør arbejdet i headspace utroligt meningsfuldt. Amalie er af den overbevisning, at hun har VERDENS bedste job!

Privat bliver Amalie ALDRIG kaldt ved sit navn, men bliver i stedet kaldt Malle (eller Brok (Malle-brok er død i krigeeeen)). Når Amalie en sjælden gang alligevel bliver kaldt ved sit navn, bliver hun altid nervøs for, om der er noget galt.