Ring, sms, chat eller duk op

Vi er nogen at tale med

Har du noget, som du synes er svært, har du brug for at sige nogle ting højt, eller har du brug for at få lettet hjertet? Intet er for stort eller småt til at kontakte headspace.

Du er ekspert i dit eget liv, og vi kan hjælpe dig til at sætte ord på det, der er svært. Sammen kan vi bryde gamle tankemønstre, se hverdagen på en ny måde og skabe nye mulige.

Du kan finde headspace i mange byer – vi dækker det meste af Danmark. Du kan ringe til os, sende en besked, eller bare dukke op – husk at tjekke vores åbningstider. Du finder dem, vores nummer og adresse på de lokale headspace-sider.

 


Vi tilbyder videosamtale

I headspace kan du også få en anonym samtale via video. Hvis du kontakter dit enkelte center via kontaktformularen kan du booke en samtale, hvorefter du får tilsendt et anonymt link til en videosamtale. Videosamtaler er det bedste alternativ til de fysiske samtaler, vi kan tilbyde i vores centre.


Du kan tale om alt

I headspace kan du tale om alt. Intet er forkert, og vi er klar til at lytte og tale om det, som du ønsker at tale om.

HÅNDTERING AF HVERDAGEN

Nogle gange kan det være svært at overskue hverdagen. Det hele blander sig sammen i en stor uoverskuelig bunke.

LÆS MERE

TANKEMYLDER

Hvorfor gjorde jeg sådan? Hvordan skal det gå? Sagde jeg noget forkert? Tankemylder kommer i mange forskellige former.

LÆS MERE

TRIST OG KED AF DET

Det er en del af livet at være trist og ked af det ind i mellem. Men tristheden må ikke bide sig fast i hverdagen.

LÆS MERE

ENSOMHED

Man kan aktivt vælge at være alene. Det er et tilvalg, mens ensomhed er en ufrivillig tilstand, som kan være svær at tale om.

LÆS MERE

SEKSUALITET OG KØNSIDENTITET

Der kan være mange tanker, bekymringer og forvirrende følelser omkring seksualitet og kønsidentitet.

LÆS MERE

MOBNING

Mobning kan se ud på mange forskellige måder - uanset hvad er det meget ubehageligt at blive udsat for.

LÆS MERE

Måske har du slet ikke en så konkret idé om, hvad der trykker. Måske har du bare brug for at tale med nogen. Måske har du som mange andre svært ved at håndtere hverdagen? Lige meget hvad så er vi her for at hjælpe dig. 

Du kan læse mere om, hvilke emner andre unge taler med os om i headspace lige her. Du kan også møde unge, der har fundet støtte i headspace ved at klikke her.


Du kan også chatte med os

Du kan være 100% anonym, når du chatter med os, og det er helt gratis.

Chatten er er ligesom headspace-centrene for dig, som har brug for at få vendt dine tanker og følelser, og det som fylder meget i dit hoved. Vi er her, hvis du savner én, der lytter, og vi hjælper også gerne med at finde den rette hjælp andre steder, hvis der er brug for det.

En chatsamtale varer typisk mellem en halv til en hel time, men det kan variere. Derfor kan der til tider være ventetider, men vores dygtige frivillige arbejder hårdt for at nå alle, som ønsker en samtale.

Da vi skiftes til at chatte, er det ikke muligt at spørge efter specifikke medarbejdere, men vi kan garantere at ligegyldigt, hvem du taler med, så er du anonym, og vi vil altid forsøge at hjælpe dig så godt som muligt.

Vi påbegynder ikke nye samtaler en halv time, før chatten lukker for at sikre, at der er tid nok til at have ordentlige samtaler.

Ved akutte og livstruende situationer vil vi henvise til egen læge eller 112, ellers vil vi se os nødsaget til at gå på kompromis med anonymiteten for at hjælpe dig bedst muligt.