headspace arbejder tæt sammen med andre

I headspace lærer vi hele tiden mere og nyt om unge. Når vi ser nye tendenser eller problemstillinger blandt de unge, så handler vi på det behov: Vi tager initiativer i tæt samarbejde med andre organisationer, foreninger, virksomheder og myndigheder.

Har du en virksomhed og ønsker du at indgå et CSR-samarbejde med Det Sociale Netværk/headspace Danmark, så skriv til fundraising@detsocialenetvaerk.dk. Vi er altid meget åbne for nye partnerskaber og initiativer, der kan hjælpe psykisk sårbare.

Herunder kan du læse om nogle af de initiativer, vi har taget i headspace.

Vi er del af flere initiativer igennem Foreningen Det Sociale Netværk – de initiativer kan du læse mere om på Det Sociale Netværks hjemmeside. Vi har også rigtig mange samarbejdspartnere. Lokalt arbejder vi fx med foreninger og andre civilsamfundstilbud for at kunne hjælpe børn og unge bedst muligt. Igennem Det Sociale Netværk/headspace Danmark har vi også rigtig mange samarbejdspartnere. Du kan læse mere om, hvem vi arbejder sammen med her.

I headspace+ samarbejder vi med virksomheder og har fokus på at hjælpe unge mænd, der er kommet ud af kurs, tilbage i job eller uddannelse. Voldsom Kærlighed handler om vold i parforhold og er blevet til i samarbejde med Sex & Samfund og Dialog mod Vold. Brug Bolden er et samarbejde med fodboldklubber og energiselskabet Total.

Hvad kan jeg blive?

Vi hjælper dig med at undersøge egne kompetencer, motivation og interesser for job og erhvervsuddannelse

LÆS MERE

Voldsom Kærlighed

Vi arbejder sammen med andre organisationer for at hjælpe, når kærlighed bliver til jalousi, vrede og vold...

LÆS MERE

Skolen for Mental Sundhed

Vi arbejder sammen med en række af Danmarks grundskoler for at øge den mentale og sociale trivsel

LÆS MERE

headspace+

Vi arbejder sammen med virksomheder for at hjælpe drenge og unge mænd, som er kommet ud af kurs...

LÆS MERE

Brug Bolden

Vi arbejder sammen med fodboldklubber, virksomheder og en fond for at sætte fokus på mental mistrivsel i klubberne...

LÆS MERE