Din støtte gør en forskel

Alle børn og unge skal trives!

Bliv medlem af headspace og vær med til at give alle børn og unge nogen at tale med

ET MEDLEMSKAB KOSTER 200 kr./år – og hvert år er du med til at sikre, at der kommer fokus på mental sundhedsfremme, og at alle børn og unge har nogen at tale med.

Medlem 200,- / årMedlem 1 år 200,-Medlem ungdom 100,- / år
Clear
Medlem 200,- / årMedlem 1 år 200,-Medlem ungdom 100,- / år
Clear

Vælg det medlemskab, du gerne vil oprette ved at klikke på ‘Tilmeld nu’, og så er du i gang. Medlemskabet koster 200 kr. og bliver automatisk fornyet hvert år fra oprettelsesdagen. Du kan også vælge et étårigt medlemskab til 200 kr. Her er der igen binding, og det udløber automatisk om 1 år.

Er du under 25 år? Så kan du blive ungdomsmedlem. Det koster 100 kr, og det bliver automatisk fornyet hvert år fra oprettelsesdagen.

Du kan altid opsige dit medlemskab igen ved at sende en mail til info@headspace.dk. Tak for din støtte.

Find vores Persondatapolitik her

Indmeldelse

Når du melder dig ind i foreningen Det Sociale Netværk / headspace Danmark, tegner du et personligt medlemskab. Det koster DKK 200,00 årligt at være medlem, og 100,00 årligt, når du er under 25 år, som du betaler ved indmeldelsen. Herefter trækker vi automatisk beløbet 12 måneder efter indmeldelsesdato fremadrettet, indtil medlemskabet opsiges.

Se vores salgs- og medlemsbetingelser her

Registrering af oplysninger

Når du registrerer dig på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at vi registrerer dine oplysninger. Oplysningerne videregives ikke og opbevares under hele dit medlemskab. Dine oplysninger slettes senest 2 år efter din udmeldelse af foreningen. Læs vores Privatlivspolitik her.

Udmeldelse

Du kan til enhver en tid afmelde dit medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark ved at kontakte os.

Din udmeldelse fra Det Sociale Netværk/headspace Danmark gælder fra den dag, din udmeldelse er registreret. Udmeldelse af foreningen giver os ikke mulighed for at refundere allerede indbetalt medlemskontingent.

Spørgsmål, reklamation, indsigt og klager

Hvis du har spørgsmål, en indsigt, du synes, vi skal kende, eller måske en klage, så kontakt os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Støt headspace på flere måder

DONER TIL headspace

Hos headspace kan alle sige det højt, som de synes er svært

Din donation sikrer, at de mange headspace-centre i hele Danmark fortsat kan være med til at hjælpe, gribe og støtte de børn og unge, der har brug for nogen at tale med.

STØT MED MOBILEPAY

Giv et bidrag til headspace med MobilePay 30324

Alle bidrag er velkomne og gør en forskel.

Donér et beløb til headspace i stedet for at modtage gaver eller blomster til din fødselsdag eller jubilæum, og gør en forskel for børn og unge.

TESTEMENTÉR til headspace

Betænk headspace i dit testamente

Det beløb du vælger at donere vil hjælpe os i arbejdet med at give børn og unge nogen at tale med og støtte os i arbejdet med mental sundhedsfremme.

Vi hjælper gerne med det praktiske.