Din støtte gør en forskel

Din støtte gør en forskel

Støt headspace
– så vi sammen kan forbedre børn og unges mentale trivsel

DET KOSTER 200 kr./år

– så hjælper du os med at arbejde for at sikre mental sundhedsfremme, og at alle børn og unge har nogen at tale med.

Din donation sikrer, at de mange headspace-centre i hele Danmark fortsat kan være med til at hjælpe, gribe og støtte de børn og unge, der har brug for nogen at tale med.

Vi skaber forandring – sammen!

Din støtte er med til at sikre, at børn og unge har nogen at tale med om deres problemer – store som små – helt uforpligtende og på deres præmisser.

Hos os er ingen problemer for store eller for små. Det foregår på de unges præmisser, og børn og unge kan komme forbi direkte fra gaden i et af vores headspace centre landet over. De unge kan også bruge den nationale headspace chat.

I Det Sociale Netværk / headspace Danmark arbejder vi målrettet for at forbedre børn og unges mentale sundhed. Det gør vi gennem vores rådgivning og stærke samarbejder med kommuner, regioner og andre organisationer. Vi vægter indsamling af viden højt, og vi formidler løbende vores resultater, undersøgelser og holdninger ud via vores digitale kanaler og gennem rapporter.

Vi er en organisation i konstant udvikling, og vores arbejde og viden munder ofte ud i nye initiativer, der skubber på for at skabe forandringer, oplysninger og opmærksomhed på børn og unges mentale trivsel.

Unge er eksperter i eget liv. Hos headspace tilbyder vi gratis og anonyme samtaler med udgangspunkt i dig.

Vi kan hjælpe dig til at sætte ord på det, der er svært, og sammen kan vi bryde gamle tankemønstre og se hverdagen på en ny måde.

headspace indgår i et stærkt samarbejde med blandt andet regioner og kommuner, og du kan ofte finde fremskudte medarbejdere fra kommunale tilbud eller fra psykiatrien i centrene.

Vi samarbejder også med en række andre, stærke organisationer og indgår i flere partnerskaber.

Vores organisation er i konstant udvikling, og vi indsamler løbende data og viden fra alle vores headspace-centre og vores andre initiativer.

Det giver os et unikt indblik i børn og unges mentale trivsel, som vi formidler videre via rapporter og på vores digitale platforme.

Som organisation er vi på opmærksomme på nye behov og udfordringer, og vi bruger vores viden, erfaringer og fællesskaber til at skabe nye initiativer og projekter.

I headspace har vi en række spændende initiativer, der alle bidrager til vores arbejde med at forbedre børn og unges trivsel.

Støt headspace på flere måder

BLIV MEDLEM

Ingen børn og unge skal mistrives!

ET MEDLEMSKAB KOSTER 200 kr./år

– og hvert år er du med til at sikre, at der kommer fokus på mental sundhedsfremme, og at alle børn og unge har nogen at tale med.

STØT MED MOBILEPAY

Giv et bidrag til headspace med MobilePay 30324

Alle bidrag er velkomne og gør en forskel.

Donér et beløb til headspace i stedet for at modtage gaver eller blomster til din fødselsdag eller jubilæum, og gør en forskel for børn og unge.

TESTAMENTÉR til headspace

Betænk headspace i dit testamente

Det beløb du vælger at donere vil hjælpe os i arbejdet med at give børn og unge nogen at tale med og støtte os i arbejdet med mental sundhedsfremme.

Vi hjælper gerne med det praktiske.