Har du brug for nogen at tale med?

Hos headspace kan du altid dele dine tanker med vores rådgivere
– helt gratis og anonymt

Det er helt normalt at have hovedet fyldt af tanker og at opleve, at livet ikke altid går helt, som du gerne vil. Hos headspace står vores dør åben over hele landet, når du har brug for nogen at tale med.

Er du mellem 12-25 år, så kan du helt gratis og anonymt booke en samtale i et af vores centre – lige så mange gange og lige så ofte, du vil.

Har du brug for at sige nogle ting højt – måske ting, der er vanskelige at dele med andre? – Eller har du bare brug for at få lettet hjertet? Intet er for stort eller småt til at kontakte headspace. Du kan chatte med os eller booke en samtale eller en videosamtale. Du bestemmer.

Ingen unge skal mistrives!

Du er ekspert i dit eget liv, og det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om. Vi kan hjælpe dig til at sætte ord på det, der er svært, og sammen kan vi bryde gamle tankemønstre og se hverdagen på en ny måde.

I headspace har vi hver uge samtaler med unge, der ofte føler, at de står alene med deres tanker og problemer. Vi ved, at de her tanker og udfordringer ikke bare går væk af sig selv, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde vej igennem dem.

VI FORSTÅR DIG

headspace er et samtaletilbud med udgangspunkt i dig og det, du har brug for at tale om. Vi er ikke psykologer, og vi tror på, at du selv bedst ved, hvad du har brug for. Vi hjælper dig på vej ved at stille alle de rigtige spørgsmål og ved at hjælpe dig med at finde svarene.

Langt de fleste rådgivere i headspace er frivillige i alle aldre: fra unge studerende, voksne med interesse for unges trivsel – til seniorer, der har arbejdet med unge i deres professionelle arbejdsliv. Fælles for dem alle er, at de brænder for at hjælpe. Vi interesserer os for at lytte med et fordomsfrit øre.

Alle i headspace får undervisning i samtaleteknik og relevant lovgivning på området. Vi understøtter løbende, at der brobygges til andre tilbud for unge, hvis der er behov for andet og mere, end hvad headspace kan tilbyde. Vi vil dig det bedste. headspace er desuden akkrediteret af RådgivningsDanmark.

Selvom samtaler i headspace kan være anonyme, følger vi alle samtaleforløb tæt. Derfor ved vi, at headspace virker.

Rådgivningen er et sundhedsfremmende og forebyggende initiativ, som lever op til sit mål om at gøre det, vi siger, og sige det, vi gør. Det er helt enkelt: Vi er nogen at tale med.

headspace er mere end rådgivning

I headspace lærer vi hele tiden mere og nyt om unge. Når vi ser nye tendenser eller problemstillinger blandt unge, så handler vi på det behov: Vi skaber nye initiativer i tæt samarbejde med andre organisationer, foreninger, virksomheder og myndigheder.

Tal med os!

Du kan booke tid til en samtale i headspace i 29 kommuner i Danmark.
Find dit lokale center og ring eller send en sms og få en tid til en samtale, når det passer dig.

Helt gratis og anonymt.

Du finder oversigten over alle centrene med adresser, kontaktoplysninger og åbningstider her

Book os til et oplæg

Dit headspace kommer også meget gerne på besøg på skoler eller andre uddannelsesinstitutioner, hvor vi fortæller om headspace eller om temaer, der knytter sig til mental trivsel og unge.

Vi holder både oplæg og tilbyder workshops om trivsel, metal sundhed og om alle de udfordringer, der kan følge med et ungdomsliv.