Viden om unge og mental trivsel

Viden om unge og mental trivsel

headspace vægter viden højt

headspace er det største, landsdækkende forebyggende og mentalt sundhedsfremmende civilsamfundstilbud for unge mellem 12-25 år, som oplever udfordringer relateret til deres mentale sundhed. Vores face-to-face-rådgivning er akkrediteret af RådgivningsDanmark.

Alle samtaler i headspace er anonyme, men vores analyseenhed opsamler løbende data om, hvem der bruger headspace, hvad der optager unge i dag, og hvordan vores samtaletilbud hjælper og støtter unge for at opnår bedre mental trivsel.

Det betyder, at vi funderer vores tilbud på et løbende datagrundlag, der giver os et unikt og værdifuldt indblik i unges mentale trivsel.

Vi bruger vores viden og data til at skabe det bedste rådgivningstilbud til børn og unge, formidle vores viden ud til gavn og nytte for andre og for at kunne inspirere og opstarte nye initiativer, der kan arbejde for mental sundhedsfremme målrettet børn og unge.

Du kan finde vores årsrapporter, forskningsrapporter og projektevalueringer på denne side.

Virkninger for den enkelte – fra første til seneste samtale i headspace baseret på “Face-to-face-rådgivningen i headspace”, 2020/202

headspace 10 år!

De første headspace-centre slog dørene op i september 2013, og vi fejrer i år, at headspace fylder 10 år.

Vi er gået fra ganske få centre rundt om i landet til at være landsdækkende i årene, der er gået, og det er vi stolte af.

Få hele historien om headspace, fra den første idé opstod efter en international konference i København, over en tur til Australien og frem til de første samarbejdsaftaler med kommuner blev underskrevet i vores jubilæumsbog. Den fortæller, hvordan en drøm blev til virkelighed. God læselyst.

Viden fra headspace

Projektevalueringer

Årsrapporter