headspace Mariagerfjord markerede nyt, værdifuldt samarbejde med DS Gruppen og fodboldklubben Hobro IK

headspace Mariagerfjord deltog den sidste fredag i september i Hobro IK’s årlige mountainbike-event sammen med DS Gruppen for at markere et nyt, spændende samarbejde mellem de tre umage parter: En fodboldklub, en stål- og betonkoncern og et trivselstilbud.

Både DS Gruppen og Hobro IK deler dog headspace Mariagerfjords ønske om at sætte unges mentale sundhed og trivsel øverst på dagsordenen. Dette engagement og muligheden for at nå bredere ud med tilbuddet om hjælp og støtte til unge vækker stor glæde hos Line Brix Madsen, centerchef i headspace Mariagerfjord:

“Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med Hobro IK og DS Gruppen. Det giver os en unik mulighed for at udbrede kendskabet til, hvor unge i Mariagerfjord Kommune og omegn kan få hjælp, hvis de har brug for nogen at snakke med – om stort eller småt. Sammen kan vi skabe et trygt rum, hvor de unge kan føle sig hørt og støttet.”

 

Større fokus på mental trivsel i sportslige fællesskaber

DS Gruppen har tidligere i samarbejde med headspace Mariagerfjord udviklet workshops rettet mod elever på erhvervsskoler. Nu udvides samarbejdet yderligere med Hobro IK, hvor fokus er på at øge unges robusthed og trivsel – både på og uden for banen.

MTB-eventet havde til formål at samle penge ind til Hobro IK og Julemærkehjemmet i Hobro, samtidig med at det skabte opmærksomhed omkring unges mentale sundhed.

Hobro IK’s trænerteam vil også drage nytte af de indsamlede midler, da de vil blive uddannet til at være mere opmærksomme på spillernes mentale sundhed, så klubben kan hjælpe unge, der kæmper med udfordringer i hverdagen. Derudover vil de udbrede kendskabet til headspace’ samtaletilbud i de sportslige fællesskaber omkring klubben.

Fodboldklubben vil også invitere unge i headspace til førsteholdets kampe i Nordic Bet-ligaen, så de kan opleve fællesskabet omkring kampene.

Mountainbike-eventet var alt i alt en festlig dag fyldt med fællesskab og fokus på trivsel, og det nye samarbejde lover godt for de unge i Mariagerfjord.