Nyhed: 6. juni 2022

Du er dig – og Det’ okay

Oplever du at være den eneste i verden med problemer? Føler du, at ingen andre kan forstå, hvordan du har det? Du er ikke forkert. Det’ okay – og du er ikke alene.

I headspace møder vi hver dage unge, der føler, at de er de eneste i verden, der har det på den måde, som de har det. Følelsen af at være forkert og at have det svært kan overtage fuldstændigt, og det kan være svært at finde en vej ud.

Men virkeligheden er, at du ikke er alene. Vi oplever alle perioder i vores liv, hvor det er ekstra svært at finde vejen ud igen, men – det’ okay – for hos headspace ved vi, at du ikke er alene. Og det vil vi gerne vise.

Sårbarhed skal frem i lyset

Kampagnen “Det’ okay” sætter fokus på sårbarhed i alle dens afskygninger. Vi trækker mental (mis)trivsel frem i lyset og ind foran kameraet, hvor fotograf Petra Kleis på smukkeste vis fremhæver vores headspace-ambassadørers sårbarheder og styrker i enkle portrætter.

Portrætterne bliver fulgt op med Podcasten “Det’ Okay”, der sætter fokus på det indre. På alle de svære følelser og udfordringer, vi alle kan ramle ind i, i løbet af vores liv. Vi bærer alle sammen rundt på masser af vilde følelser og tanker – i mere eller mindre grad – og det er i virkeligheden helt normalt og okay! Så hvorfor taler vi ikke åbent om det?

I podcastserien tager vi dig med på en rejse. Ind i dig selv og ind i en række kendte menneskers inderste. Sammen med værtinde og headspace-ambassadør Ida-Sophia tager vi i selvstændige podcast-afsnit med hver enkelt af vores ambassadører fat på alt det, der kan være så svært at tale om – som selvværd, kropsbillede, mobning, seksualitet, psykisk voldelige forhold og svære diagnoser. Alt sammen med udgangspunkt i personlige erfaringer og oplevelser.

Rollemodeller går forrest

Livet er ikke perfekt, og kampagnen viser, at Det’ okay! Både billeder og podcast illustrerer, at det er helt okay at kæmpe med svære følelser, tanker og tilstande. Vores ambassadører står sammen som et hold og viser, at det kan betale sig at tale højt om de udfordringer og forskellige følelser et liv kan rumme.

For lad os bare være helt ærlige; problemer vokser i tavshed, og måske oplever du her, at du bestemt ikke står alene med de ting, du tumler med. Det’ okay at være dig, og du er helt okay, som du er.

Følg med her på headspace.dk og på vores sociale medier, hvor vi hver uge præsenterer et billede og et podcastafsnit, der forhåbentlig kan inspirere og give dig stof til eftertanke.

Find podcasten på Spotify, RadioPlay og ApplePodcast

Flere nyheder