Nordic headspace konference 2024

Gør vi det rigtige for de unge?

Er diagnoser, udredning og indlæggelse den mest naturlige vej frem mod bedring af de unges trivsel? Lytter vi nok til de unges behov?

Burde vi ikke snarere flytte fokus til sundhedsfremme og forebyggende indsatser? Og er det i virkeligheden ikke statens opgave at skabe rammer, hvor de unge trives bedre og gribes tidligere i deres forløb

Spørgsmålet er, om staten er villig til at investere i de unges fremtid på denne måde, og om redskaberne er på plads til at forvalte den rolle?

Det er noget af det, vi vil dykke ned i på årets Nordic headspace, hvor vi blandt andet stiller skarpt på de økonomiske fordele ved investeringer i sundhedsfremme og forebyggelse. For ungdommen er vores fælles fremtid. Men med mængden af mistrivsel blandt dem, og de rekordlange ventetider på udredning, risikerer vi, at fremtiden siver ud mellem fingrene på os.

Derfor er der brug for at sætte alle sejl til for at øge trivslen blandt de unge. Lad os starte til årets Nordic headspace Konference, der i år finder sted i det centrale København, hvor der vil være interessante oplæg, taler og en række spændende debatter på programmet.

Vi ser frem til at se dig!

Dato: 18. november
Sted: Det Kongelige Teater – Skuespilhuset
Tid: 10 – 17