headspace fik besøg af H.K.H. Prinsesse Benedikte til PFA Seniorforum i weekenden

Søndag den 3. marts 2024 var en dag fyldt med inspiration, debat og engagement, da PFA Seniorforum slog dørene op i Bella Center i København. Til messen blev headspace Danmark repræsenteret af Poul Nyrup Rasmussen, som holdt foredrag om frivillighed. Her kunne Poul i forlængelse af sin DR dokumentar “Nyrup – Signes far” fortælle om vigtigheden i den tidlige indsats og om at hjælpe unge. Dernæst informerede Poul om alle de fordele der er ved at lave frivilligt arbejde, når man er seniorer. En af de vigtigste pointer Poul kom med var at forskning viser en tendens til at frivillighed forlænger dit liv med fem år.

Efter sit foredrag fik Poul sammen med headspace standen fint besøg af H.K.H Prinsesse Benedikte. Der fik Poul og Prinsesse Benedikte muligheden for at diskutere et emne, som står begge deres hjerter nær. Prinsesse Benedikte var æresgæst til PFA seniorforum messen og var inviteret til at overvære åbningen af messen. Vi er derfor i headspace meget beæret over at Prinsessen valgte at besøge netop vores stand og havde lyst til at sætte fokus på headspace.

Tak til alle

Vi ønsker at udtrykke vores dybfølte tak til H.K.H Prinsesse Benedikte, som havde lyst til at støtte op om headspace og vores værdier. Tak skal der lyde til alle de, deltagere og besøgende, der tog sig tid til at besøge vores stand på messen. Jeres støtte og interesse betyder utroligt meget for os, og vi værdsætter alle de gode samtaler vi fik. Vi glæder os til at se jer til næste arrangement.